Roman
Nejlepší stomatolog, u jakého jsem kdy byl.Skutečný profesionál.Vždy vysvětlí, co jak dělá, proč to dělá, jsou-li možné nějaké alternativy či vylepšení, navrhne a nechá na vás jak se rozmyslíte.
Lucie Jelínková
Dobrý den, paní doktorka je hodně velký profesionál!!! Ač mám obrovský strach ze všech zubařů, tak u paní doktorky se cítím bezpečně!!! Vše pečlivě vysvětlí a já se nebojím!!!
Klobouk dolů, PANÍ DOKTORKO!!!!
Žanetka Čiháková
Jen chválit , nejlepší zubarka co znám chodí tam i pritel a můžeme s úsměvem do čekárny a nebojime se a s radostí i odcházíme. ..
Štěpán
Paní doktorka je pečlivá a o zuby se stará s brilantní profesionalitou ve své moderně zařízené ordinaci. Nebojím se pravidelných preventivních prohlídek.
Honza Kabrhel
Nejlepší zubařka, kterou můžu všem doporučit. Je pečlivá, vstřícná, milá, hodná a na víc pozitiv již bohužel nemám slovních kapacit :)
Martina
S klidným svědomím konečně můžu říct, že k zubaři nechodím se strachem. Profesionální přístup. Paní doktorka vše vysvětlí, ukáže a pacientovi se opravdu věnuje!
Nejlepší zubařka, ke které jsem kdy chodila....konečně se nebojím. Profesionální i lidský přístup.
Velmi dobra zubarka.
Vyzkoušela jsem už několik zubařů a paní doktorka je opravdu nejlepší! nemohu ji vytknout opravdu vůbec nic!!!
JaničkaK.
Jaruška je moje zubka, nebolí mě moje hubka!!! je skvělá, šikovná a úúúúžasná!!!