Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Maria Z.
Úžasná jako lékařka i jako člověk. Je vstřícná, milá, přátelská, vlídná a pečlivá. Její sestřičky jsou moc hodné.
Zuzana Š.
Dobrý den, paní doktorka Novotná je úžasná žena i lékařka. Když jsem k ní ve dvaceti letech začala chodit byla jsem dosti vyplašená (jakákoliv návštěva u bývalé doktorky- zánět... zánět a zase zánět a ještě chvíli tak pokračujte a bude z toho kapavka/nechápala jsem a byla tak zoufalá když mi to řekla, že jsem se málem rozešla s partnerem) pak jsem našla paní doktorku, probrala to se mnou a udělala všechna potřebná vyšetření ujistila mě, že jsem v pořádku a od té doby jsem měla zánět pouze jednou. Jednu dobu jsem trpěla i na cysty vše bylo pod kontrolou pravidelné prohlídky a nic co by mě vedlo k obávám. V těhotenství skvělá péče! Co se týče antikoncepce nikdo mu ji nenutil a rozhodnutí bylo vždy na mě, všechno mi bylo vysvětleno s plusy i mínusy(ty totiž k tomu také patří).Chodím k ní již 25 let a nehodlám měnit i když dojíždím kousek od Sázavy! Jsem velice spokojená a mohu doporučit, na paní doktorku se vždy těším i když to pro nás ženy není zrovna příjemné vyšetření. Zuzana Š.
Jana Doležalová
K paní doktorce jsem chodila od svých 15 let do 28 let. Po celou dobu její péče jsem byla naprosto spokojená. Paní doktorka i sestřičky byly vždy příjemné a vstřícné. Paní doktorka je navíc opravdu pečlivá a při sebemenším podezření, udělá radějí testy navíc. K pacientovi se chová příjemně a ke každému přistupuje individuálně. Samotnou prohlídku se snaží zpříjemnit povídáním. Kdybych se neodstěhovala příliš daleko, tak bych k paní doktorce určitě nadále chodila.
Tereza
Paní doktorka je úžasná. I se sestřičkou jsou velice milé a přátelské. Paní doktorka každou prohlídku zpříjemňuje příjemným hovorem. Vždy odpoví na sebehloupější dotaz. V urgentních případech bere i bez objednání a hned pomůže. Jsem u ní už dlouho i s mojí sestrou a obě jsme s ní velmi spokojené.
zdenka.sl
Paní doktorka je úžasný lékař i člověk. Jsem v její péči už spoustu let,a můžu říci, že lepší doktorku jsem si nemohla přát. Totéž platí i o sestřičce . Díky Slavíková Zdeňka, Úvaly
Leannah
Super doktorka, mám ji moc rada. Hezká péče v těhotenství,nic nezanedbá je moc milá a lidská.
Pí MUDr Novotná ješ výborná gynekoložka a taky člověk.Jsem velmi ráda , že jsem jejím pacientem.
Výborná a velmi pečlivá lékařka.
S paní doktorkou Novotnou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Jsem v její ordinaci od počátku jejího působení na Č.Mostě. Je vždy velmi vstřícná, milá, ochotná a vše pořádně vysvětlí. Vybavení ordinace i přístup je nedstandardní, doby objednání nejsou jen orientační. Pomohla 2x s otěhotněním, péče v těhotenství i nyní skvělá. I sestřička Jiřinka je moc milá. Mám dvě dcery a doufám, že i ony se časem zaregistrují v této skvělé ordinaci.
hodná,ochotná,snaživá,když jsem ve 42letech otěhotněla mělla jsem od paná doktoeky veškerou péči
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze