Léčebná rehabilitace
Vráclavská 1281, Šenov

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Paní Mojová nejenže " smazala " můj zdravotní problém s hrozící operací krční páteře, ale odbourala i můj psychický blok. Nenápadně, aniž bych si to uvědomovala. Velký dík, paní Mojová.

Profesionální přístup, ale velmi osobní a vstřícný. Je to empatický člověk, který umí pomoci. Chodíme k ní s vážně nemocnou dcerou již 10 let a nemohu si ji vynachválit. Jsme ji moc vděčni. Dostaneme rady v oblasti cvičení, výživy, životního stylu. Vše dohromady pomáhá. A hlavně umí nás přesvědčit, že musíme cvičit intenzivně a bez přestávky. Sami bychom to nedokázali. Dokáže podpořit i psychicky, když nám bylo nejhůř. Moc díky za ni!!!
Je to profík, který naučí Vojtu, Mojžíšovou, Bobatha, Kabáta a ostatní metody cvičení. Vřele DOPORUČUJI Lenka S.

jsem vždy spokojená a kolikrát se mi stalo po cvičení že jsem měla něco bloklé a stačila mě během jedné návštěvy narovnat, srovnat, pokrupat a vše bylo ok a o to přece jde... co nejrychleji a nejlépe pomoci od bolesti...

Kdo tam napsal, že paní Mojová je nevrlá.Chodím tam vzhledem k sým potížím už dlouho, ale je vždy milá a hlavně pomůže od bolesti to umí a oto hlavně jde.

Kvůli svým chronickým zdravotním problémům jsem v průběhu svého života navštívila (kromě lékařů) i dost velké množství rehabilitačních zařízení. Bohužel jen ve dvou jsem se cítila velmi dobře díky příjemnému osobnímu přístupu personálu. A jen v jednom z těch dvou mi dokázala fyzioterapeutka ihned odstranit mé akutní zdravotní potíže provedením měkkých masáží a metody p. Mojžíšové. Příčina akutního problému, kvůli němuž jsem rok před tím byla skoro tři měsíce na nemocenské, byla díky paní Mojové a jejímu umění pryč během 40 minut, bolesti ustoupily do několika dnů. Žádná nemocenská, žádné bolesti, žádné obstřiky či léky na tišení bolesti. Naprosto úžasné! Navíc mi při následných rehabilitacích udělila spoustu cenných rad a naučila mě nejen cvikům, které mi preventivně pomáhají se zmírněním mých potíží (a při pravidelném cvičení mě jich mohou do budoucna i zbavit), ale i odpovědnějšímu přístupu ke svému tělu a zdraví. A to takovou nenásilnou formou - její přístup je prostě... lidský a přesvědčivý. Byla jsem svědkem i jejího perfektního přístupu k dětem a k mentálně postiženým pacientům - naprosto výborný a profesionální! Ta paní má v sobě určité charizma, její práce není pro ni jen zaměstnáním, ale posláním...
I.P.

F

velmi spokojený

I

pani Mojová je velmi hodná a skvělá poradi,pomůže chodim k ni i mí rodiče a jsme spokojeni umí to z dětma doporučuji každému.

Přístup k lidem jaký má paní Mojová se mi velmi líbí.Je ochotná na jakoukoliv otázku vám velmi jasně odpovědět a výborně vysvětlit.Má velmi hezký přístup k dětem a moc to snima umí.Rehabilitaci u p.Mojové z vlastní zkušenosti vřele doporučuji.Nebudete zklamáni.

Moc milá paní, velmi dobrý přístup k pacientům, určitě vám pomůže.