Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hoferková
Paní doktorku nedoporučuju. Pokud jsme řešili jen rýmu a nachlazení, bylo vše v pořádku. Když bylo potřeba řešit závažný problém, paní doktorka si nevěděla rady. Taky jsme díky tomu skončili v nemocnici.... Místo omluvy mi bylo předhozeno, že mám zaostalé dítě!
Paní doktorka je skvělá. Vždy poradí, je ochotná, nedává hned antibiotika. Chodila jsem k ní já se sestrou, když jsme byly děti a teď k ní chodí naše dvě dcery a nemůžeme si na nic stěžovat.
Chodil jsem k ní celé dětství a nyní žiji v Praze. Když to beru zpětně, tak jsem ji nedocenil. Tady jakoukoliv nemoc doktor řeší tím, že předepíše na dva týdny antibiotika a hotovo. Pokud nezabírají, tak silnější. Vzpomínám, že v dětství mně velmi často vyléčila kombinací klid na lůžku+acylpyrin+horký čaj a taky to šlo. Někdo níže psal, že nepoznala slepé střevo - dobrý, u mně nepoznali slepé střevo v nemocnici a poslali mně domů. Dávám nejlepší hodnocení, protože jsem doposud nepoznal doktora, který by jí překonal.
chodila jsem k ní já jako dítě, chodí k ní i mé tři dcery. Je nejobjektivnější lékařkou v Uh.Když máme problém, můžeme jí zavolat domů! Takovou péči tu neposkytuje nikdo.
super, super,
Svědomitá, obětavá, pracuje na vysoké odborné úrovni.
nikdy nepoznala co mi je
Hanáková
Každý se může zmýlei, bohužel i lékař.
Osobně mám s paní doktorkou pouze dobré zkušenosti.
Nedělá na děti cukrbliky, ale to neznamená, že neumí výborně léčit !
Pro mě je důležitější výsledek než nějaké kudrlinky okolo !
Paní doktorko děkujeme !
Kedronova
Paní doktorka Melichárková je skvělý pediatr.
Nedává svým malým pacientům nadarmo antibiotika, ale neprve se snaží problémy zvládnout přirozenější a šetrnější cestou.
Navštěvovala jsem paní doktorku jako malé dítě já osobně a nyní ji máme jako pediaktra svých dětí.
Hodnotit lékaře z jedné návštěvy je veeelmi neobjektivní.
A pokud se pod hodnocení ještě neumíte ani podepsat, není k tomu co dodat !
cristll
Chodila jsem k ní já a nyní k ní chodí i moje děti.Velmi ochotná paní doktorka,když je třeba,dojede i domů.byly jsme vždy spokojeni.
Synova doktorka měla volno,byly jsme odesláni k paní doktorce Melichárkové.Katastrofa-mám uřvané děcko které nespolupracuje!!!V té době mu bylo 11 měsíců.Nedoporučuji