MUDr. Jaroslava Lešanovská

Pediatr Více

Děčín 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Čs. legií 10, Děčín

Přiblížit mapu

Pani doktorka i sestřička jsou mile a profesionalni k detem se chovaji moc pekne chodíme s petou k pani doktorce uz od narozeni peta je ma moc rad antibiotika pani doktorka predepisuje kdys je to opravdu potřeba a z dětmi komunikuji moc pekne vse vysvetli a kdys něco nezabyra radi se vratime jsme radi ze mame Prave naší pni doktorku STASNA S PETULKOU

Jsem s p.doktorkou velmi spokojena,vždy vše do podrobna vysvětlí a hlavně děti se vůbec nebojí,je milá.Sestřička velmi komunikativní.Nemám špatnou zkušenost,já ji mohu pouze doporučit ostatním maminkám s prcky :-)

Já jsem s paní doktorkou velice spokojená.Spolu se sestřičkou se o mou dceru starají od narození velice dobře.Přes veškerá očkování a jiné nepříjemnosti se má dcera nebojí jít k lékaři.Touto cestou jim také velice děkuji za profesionalitu a zároveň vždy doboru radu a pomoc.

Š

Paní doktorka spolu s ochotnou sestřičkou tvoří profesionální tým. Mají bezvadný přístup jak k dětem tak k rodičům. Můžete se na ně obrátit s čímkoli-kdykoli!!!Na telefonu jsou nepřetržitě i o víkendech. Vždy nám pomohou,poradí, podpoří, a to je velmi důležité. Moc jim za všechno děkuji.

K paní doktorce chodím s oběma dětmi (3 roky a 2 měsíce). Vždy byla velice příjemná, s dětmi to umí a nikdy nám nic nezanedbala, ba naopak. Antibiotika nasazuje tepve tehdy, když to vyžaduje stav. Vždy, když měl syn podezření na angínu, nejdřív udělala stěr, a teprve když se potvrdil nález, nasadila antibiotika. Paní doktorka je vynikající pediatr a já jsem s ní byla vždy nad míru spokojená. Spolu se setřičkou tvoří vynikající tým.

Paní doktorku Lešanovskou jsme také dostali po Dr.markové. Nemůžu ale souhlasit s názorem, že je chladná a rezervovaná. Je pravda, že není lékař, který při první návštěvě ordinuje antibiotika při každém nachlazení což někteří rodiče ještě stále vyžadují. Již první měsíc jejího působení zaznamemala ordinace i čekárna změny. objevily se zde obrázky s dětskými motivy, hračky se kterými si děti můžou hrát což u Dr. Markové naprosto chybělo. s péčí a s přístupem p. doktorky jsem velmi spokojena a ostatním ji mohu jen doporučit.

Paní doktorku Lešanovskou jsme dostali po Dr.Markové, jejich přístup k dítěti je nesrovnatelný. Dr.Lešanovská je velmi rezervovaná, k dítěti chladná, neumí navodit atmosféru, aby se dítě uvolnilo, neosloví ho ani jménem. Dítě je u ní jak kus bezejmenné věci. S léčbou váhá, doporučuje přírodní léčení, které třeba u angíny stejně nezabírá a po několika dnech se k ní vracíme stejně pro antibiotika a hlavně stále platíme při jakékoliv návštěvě, i při kontrole, 30Kč. Jedna nemoc nás pak vyjde na dost peněz a dítě se nakonec uzdraví samo nebo díky antibiotikům, které dostaneme až po několika návštěvách. Zdá se mi, že paní doktorka snad ani neumí mluvit, zpočátku neodpovídala ani na pozdrav. S dítětem mluví asi takto: "vezmi si obrázek" a kouká při tom do počítače. Dítě je rozpačité, neví co má dělat, kde jsou ty obrázky.

Paní doktorka je super a sestřička také.Vždy vyjdou vstříc.Doporučuji lidem kteří chtějí také spolupracovat a né fňukat a svalovat vinu na druhé.