MUDr. Jaroslava Kučerová

Sam. ordinace PL pro dospělé

17. listopadu 291, Police nad Metují

Přiblížit mapu

Z

Je to PANÍ doktorka.Jsem moc ráda,že k ní mohu zase chodit i když musím dojíždět z Náchoda,ale určitě se to vyplatí být zase u odborníka,který je příjemný i lidský.Musím podotknout že i sestřička je moc příjemná a vždy vyslechne co má člověk na srdci,děkuji za jejich přístup k pacientovi.

N

Toto hodnocení je velmi jednostranné, a vlastně nefér. Komukoliv se totiž na rozhodnutí lékaře něco znelíbí, tak si zde může uplivnout jedovatou slinu, a to ještě k tomu ononymně.
Já se nikdy nesetkala u paní doktorky s neochotou - opak je pravdou, a to i v čase, kdy již neměla ordinační hodiny. O její odbornosti není pochyb., protože jenom díky její léčbě mohu normáně fungovat.
Kdyby to šlo, ode mne by dostala deset hvězdiček.

paní doktorky si moc vážím,je úžasně chytrá,ví si se vším rady a ráda poradí bez jakéhokoliv prošení, i přez její velké soukromé problémy je velmi milá a ochotná,nevyměnila bych jí za žádného jiného lékaře v Polici

Taková šmudla,po odborné stránce žádný zázrak, ale nijak neublíží.

Á

PANÍ DOKTORKA NENÍ MOJI OŠETŘUJÍCÍ LÉKAŘKOU,ALE KDYKOLI SE NA NI OBRÁTÍM S JAKOUKOLI ŽÁDOSTÍ O POMOC,VŽDY JE OCHOTNÁ PORADIT.