MUDr. Jaroslava Košťálková

Zubař Více

Horní Štěpánov 1 adresa

Praktický lékař stomatolog
č.d. 326, Horní Štěpánov

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Souhlasím se všemi názory,kde jsou lékářka i sestřička hodnoceny velmi kladně.Nerozumím pouze prvnímu hodnocení,kde si pán stěžuje na placení.Já jsem v této ordinaci nikdy pár set nenechala.Pouze v případě,kdy jsem chtěla nadstandart a i tehdy byla cena monohem nižší než mám zkušenost z Brna,kde momentálně bydlím.Takže doporučuji každému,kdo chce kvalitní péči a milý přístup.:-)

K paní doktorce jsem chodil asi dva roky. Je to rozhodně pečlivá, zkušená a erudovaná lékařka. Měl jsem z její práce opravdu dobrý pocit a důvěřoval jí.
Je ale také velice přísná.

Co se mi ale nelíbilo byly platby. Například i za obyčejnou plombu. Když jsem se paní doktorky ptal proč i za ní platím, nic konkrétního jsem se nedozvěděl. A každá návštěva mě stála pár set korun. U mého současného lékaře mám stejnou péči, i když opravdu ne tak PEČLIVOU A ERUDOVANOU, ale ZDARMA.

Milan

Z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit!

Paní doktorka je velmi ochotná,pečlivá.Dělá svoji práci na 100%.To samé mohu říci i na adres u zdravotní sestry!Jsem velmi spokojen!

Paní doktorka je velmi hodná, usměvavá, vždy s dobrou náladou, se sestřičkou tvoří skvělou dvojku. Velký profesionál. Vřele doporučuji ...