Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Mirka
S paní doktorkou Holou mám jen negativní zkušenosti. Vždy k ní doprovázím staršího člena naší rodiny a její jednání je jednoduše otřesné. V žádném případě nepošle za specialistou, ale "léčí" za každou cenu sama, i když je nad její síly. Většinou ale tato léčba spočívá v předepisování dalších a dalších pilulek na bolest, snaha řešit skutečnou podstatu problému chybí. Nevím, jak je tomu u mladších ročníků, ale na staré lidi prostě "kašle" a ještě se tváří, že ji obtěžují. Nedejbože pokud po ní chcete vypsat nebo potvrdit nějaký doklad pro pojišťovnu!! Rozhodně nedoporučuji!!!!
dvořák
nesouhlasim! k pani doktorce dochazim hodně dlouho kdykoli jsem mněl jaký koli problém řešilaho jako profesional nazory že je mstivá a škudlivá mi připadají hodně přehnané znám ji jako slušnou a nestranou lékařku chce to poznat jine lekaře a možna by jste změnili názor do pisku to mam 30 km a nebudu nic měnit
Paní doktorka je stará škola, velmi pečlivá a zároveň má přehled o novinkách. Moc oceňuji její lidský přístup.
Ja jsem s péčí paní doktorky velice spokojena. Možná jen ordinace s čekárnou by mohla být v lepším prostředí a lépe zařízena (trochu na úrovni).