Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
luc.mal
Chodila sem dlouhá léta, nyní pod každou plombou velký kaz, dále mezizubní kazy, špatně ošetřené kanálky. Dle paní doktorky mám zuby v pořádku, docela sem se divila u nového zubaře, který mě poprvé v životě zrentgenoval zuby. Za mě nikdy více.
Roman Kropáč
Profesionální,šikovná,příjemná-jak paní doktorka tak i sestřička.I ten sporný zub mi zrentgenovala.Můžu jen doporučit!Návleky mi nevadí-na zablácené křeslo by se mi asi nechtělo!
Nyní nová hezká ordinace, paní doktorka i sestra jsou milé, do žádných zákroků nenutí, ponechává možnost vlastního rozhodnutí..Celkově jsem spokojená, jen mi u ní chybí možnost a volba rentgenu v určitých nejasných případech, než přímo volit možnost odvrtat a podívat se, co tam je :)
Velmi sympatická paní doktorka,umí poradit a pečuje o naši celou rodinu.Vřele doporučuji a vemte si kdyžtak pantofle,když máte děravé ponožky.Jelikož paní doktorka léčí zuby a slušnost je se zout.Jako doma přátelé.
souhlasím s předchozím příspěvkem - jasně a stručně řečeno
Pokud mám porovnat zubaře v okolí Nového Bydžova, tak jedna z lepších. Nikoho nezajímají návleky, jdu tam se zubama! tak se drahouškové zamyslete..