Dr. E. Beneše 9, Plzeň
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
eva
Vždy příjemná paní doktorka a moc milá sestřička. Přístup vždy klidný a profesionální. Nemohu si na nic stěžovat, ordinaci nenavštěvujeme příliš často, protože děti jsou zdravé, ale vždy, když jsme tam přišli jsme byli spokojeni.
Václav Š.
Já vám nevím... Jako na malého na mě byla vždycky nesmírně hodná a laskavá, pokaždé na konci návštěvy mi dala bonbónek :) ... Co jsem teď starší, je na mě spíše neutrální. Možná má osobní problémy, třeba v rodině. Jinak co se týče ošetření, myslím že výborné, vše prokonzultuje, vydedukuje různé alternativy pokračování nemoci, prrevence a léčby. Dal bych 5 hvězdiček, ale jak říkám, trošku chladnější výstup (alespoň na mě) jí jednu hvězdičku ubírá. Jinak léčba tedy 5/5 hvězdiček. Není tolik takových doktorek (myšleno v dobrém).
Velice příjemná a milá paní doktorka. Je klidná, pečlivá, má velice vlídné chování k dětěm. Stejně takovou má i sestřičku.
Nikdy se mi nestalo, že bych byla nějakým způsobem odmítnuta. Paní doktorka se mi vždy trpělivě věnovala a veškeré dotazy mi zodpovědět.
Řekla bych, že jsem ještě nenarazila na tak příjemnou dvojici lékař - sestra. Čekárna je vybavena několika přebal.pulty, hračkami a také TV ve které běží pohádky pro děti, takže čas rychleji utíká.
Paní doktoru velice ráda doporučím i ostatním.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni