Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
U.P.
Její komunikace působila ponižujícím až pohrdavým dojmem a to i přes jinak zde pozitivní reference na známém lékaři, které se v praxi bohužel nepotvrdili. Například si paní doktorka objedná do ordinace mnoho dětí na podobný čas, mimina i děti jsou v čekárně tedy pomíchané. Světe div se, několikatýdenní mimino dostane spálu, poté, co s ním rodiče navštíví povinnou prohlídku u lékaře, kterou ona řeší dost nestandardně. Také se paní Chaloupková chovala způsobem, který působil vlezle, nactiutrhačně a naprosto bez úcty vůči druhé lidské bytosti. Její způsob chování působil zaujatě. Také se neustále nevhodně vyptávala na otázky soukromého charakteru, do kterých jí nic ale nebylo a které působili nesmírně vlezle. Bylo tam nesmírně mnoho nestandardních postupů, a také nesmírná neúcta vůči zákonným zástupcům dítěte. Z důvodu GDPR a ochrany soukromí je reference podaná anonymně, i když pediatričku bohužel známe.
Alena
Paní doktorku jsem si vybrala díky dobrým recenzím v mém okolí. Bohužel jsem zklamaná na plné čáře. Dokud byl potomek maličký a šlo jen o preventivní prohlídky a očkování vše bylo bez problémů, jen co jsme nastoupil do školky začal kolotoč neustupujícího kašle a paní doktorka ukázala pravou tvář. Týden školka 14dní doma a pořád dokola homeopatika nepomáhala, nakoupily jsme všechny možné volně prodejné sirupy které doporučovala a ani jeden nezabíral kašel stále přetrvával a přetrvává do dnešního dne tzn. přes půl roku! Poslední návštěva u ní byla opravdu pod úrovní místo pomoci se nam vysmála, že už jsme vyzkoušely celou lékárnu, když jsem upozornila, že uchem na hrudníku slyším rachot- poslech byl naprosto čistý tak co po ní chci? Vysmála se mi do obličeje, že jsem chtěla řešit nepřestávající kašel kdy se dítě dusí bolí ho pupík jak se namáhá při kašli... že si máme koupit acc solmucol a jiné které jsme za ten půlrok vyzkoušely bez úspechu až z toho byli zažívací problémy a nakonec mi na kašel doporučila mořskou vodu kterou aplikujeme od narození a vibovit vitamíny které jsou k ničemu. Tohle je paní lékařka... Dnes už jsme naštěstí jinde a díky dosavadní léčbě máme z nevyléčeného kašle bronchitidu a dýchátko. Za mně opravdu nedoporučuji!
1jaro
Mudr. Chaloupková je paní lékařka! Vstřícná, milá, komunikativní, odborně na výši, dá se s ní diskutovat, poradí a vždy pomůže ( i když člověk jen zavolá o radu). Sestřička je taky moc fajn. Jsem ráda, že sem s dcerou chodím. . i když dojíždíme 15 min autem. max spokojenost.
cervikcz
Naprosto milá a profesionální, taktéž sestřička. Jsem velmi ráda, že jsem přešla s dcerami sem.
Kácová.
Veronika
žadonila jsem,ale bohužel od 19 let se musí jinam :-( chodila jsem k ní od miminka a už na chodbě zdraví sestřička jménem jelikož si Vás pamatuje ;-) přešlo k ní i našich plno známých :-)
nejlepší
Paní doktorka má v péči mé tři děti. Nesmírně oceňuji její komplexní a praktický přístup, k čemuž patří použití CRP a tedy jen cílené předepisování antibiotik (už před deseti lety, přičemž většina praktických lékařů CRP nepoužívá dodnes), stejně jako zvažování "alternativních" léčebných metod, a to nejen homeopatik, ale i tzv. babských metod. Je velmi pečlivá a důkladná. A navíc má sestřičku, která je naprostý poklad a chodící databáze pacientů. Mají mé díky i obdiv.
Je mi devatenáct let a bohužel musím paní doktorku opustit a přehlásit se k "dospělácké". U paní doktorky jsem od narození a za celých devatenáct let (jako mimino mne tam samozřejmě nosili rodiče) nemohu říct jediné špatné slovo. Vynikající doktorka, velmi sympatická i jako normální člověk. Mohu jen doporučit.
Gabriela H.
Kéž by byla paní doktorka nejen pediatr! Chodila jsem k ní do 18ti let, poté jsem přešla a zatím to nikdy nebylo "ono". Je vstřícná, milá, pečlivá, profesionální. Vřele doporučuji a doufám, že k ní jednou budu chodit se svými dětmi.
Jana V.
Výborný pediatr. Oceňuji hlavně přístup, diagnostiku a léčbu s rozvahou ( v ordinaci má možnost vyšetření krve na CRP, takže zbytečně nepředepisuje antibiotika). Zvládá správné posouzení psychomotorického vývoje u miminek, což bohužel není mezi pediatry až zas tak časté!!
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze