Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Pavla N.
Nejlepší doktorka za mých 53 let lepší a poctivější jsem nenašla.Chodíme k ní celá rodina a jsme nadmíru spokojeni.
Drahomíra
Velmi vážím p.Doktorky - jen mohu velmi doporučit . A samozřejmě i sestřička je mooc fajn .jsem mooc ráda že je mám.Nejsem zrovna moc hodná pacoška a tak vám moc moc děkuji za Vaší trpělivost se mnou. D.H
Drahomíra Honsů
Ano také nemá ráda plnou čekárnu ale řeka bych že pokud jí má tak je vidět že je velice dobrá a to ona je - ne nejsem její kamarádka jsem pacoška jako ostatní ale už její ordinaci navštěvuji spoustu let a nemohu si pomoci musím konstatovat že tato lékařka i sestřička jsou na svém místě a svou práci vykonávají velice dobře. Já mohu jen doporučit :-)
Nespokojení pacienti
Já nemohu jinak, než dát slabý, protože paní doktorka slabá je. Ví minimálně 5 let,že mám prošlou tetanovku, několikrát jsem jí upozorňovala, ale nic se neděje. Také jsem doslova musela prosit,několikrát jsem se telefonicky objednávala na prevenci a vždy jsem byla odbyta s tím, že nemá čas. Preventivní prohlídku jsem nepodstoupila již 4 roky, tak nevím kdy si paní doktorka čas udělá. Dost často se stává, že když příjdu tzv. nablind, je v ordinaci jen sestra, protože paní dr. má zdravotní problémy. Bohužel přecházím jinam, jiné řešení nevidím.
bývalý pacient
Paní doktorka si chodí do práce, jak chce, nedodržuje ani ordinační hodiny. Pokud nejste známý, tak se načekáte, předbíhání je běžné. Nekonečné fronty. Paní doktorka si s každým krásně a dlouho povídá, takže strávíte v čekárně půl dne. :( Pokud hledáte praktického lékaře, určitě je lepší volba se téhle ordinaci obloukem vyhnout.
Paní doktorka i sestřička jsou moc milé, vždy ochotně vyslechne, pošle k odborníkům. Nic nenechá náhodě. Vřele doporučuji.
Stanislava Franková, Ústí n.L.
Nesouhlasím s názorem, že paní doktorka je velmi ochotná a hodná a proto má poslední dobou plnou čekárnu pacientů.Jistě jsem s ní také spokojena, ačkoli jsem ji naposledy viděla asi před 5 lety, moc nemarodím, rýmy si léčím sama a prevenci zanedbávám, ale napravím to.To, že má poslední dobou plnou čekárnu je tím, že byly zrušeny poplatky a opět se někteří lidé chodí k paní doktorce vykecávat a ohřát do čekárny, vyjde to levněji něž v kavárně. Zrušení poplatků jsem pocítila na vlastní kůži, když jsem asi po roce šla s nemocným děckem k doktorce a v čekárně sedělo - tedy spíš běhalo- 16 šíleně nemocných dětí:-( Bylo chvilku po zrušení poplatků, nebyla chřipková sezona. Nestalo se mi ,když se platilo abychom u dětské lékařky čekali déle než půl hodiny. Tak asi takto k poplatkům :-(
Luko
Paní doktorka je vždy ochotná vstřícna a vždy se snaží pomoci a každý zdravotní problém vyřešit.Jsem s ní opravdu velmi spokojen. Škoda že takových lékařú není více. Na ní je skutečně vidět že její práce je skutečně posláním.
Petr z Ústí nad Labem
Paní doktorka je velmi dobrý člověk i lékař. S čím koli jsem přišel, tak se vše řešilo na velmi profesionální úrovni. Chci tímto velmi poděkovat paní doktorce, ale i setřičce, která je též velmi vstřícná
pani doktorka je velice mila, pecliva, jsme s ni spokojena. v cekarne je sice spoustu lidi, ale to holt u dobrych lekaru byva...