Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
M.K
Dobrý den. Paní doktorka je milá, snaživá a jistě zkušená. Nám malý začal v necelém roce kašlat v noci a takhle se to táhlo až do jeho tří let, než jsme změnili lékaře a zjistili astma a alergii. Paní doktorka nám předepisovala neustále homeopatika, která někdy na chvíli zabrala a někdy ne. Když na jaře přestal na chvíli kašlat, protože pominula sezóna roztočů, brala to jako že má pravdu. Několikrát jsme se ptali na krevní testy a alergologii ale bylo to marné. Po změně lékařky, normální léky , nejdřív obecné a po krevních testech cílené. Diagnóza astma a alergie. Za týden kluk úplně rozkvetl a v šesti letech ujede 40 km na kole. Takže tak.
Jana
pokud jsou maminky s lékařem spokojené, většinou již nemyslí na to, či je to ani nenapadne, podělit se s ostatními o svou zkušenost. Proto jsem se rozhodla napsat za sebe a vlastně částečně nepřímo i za maminky, se kterými sdílím stejný názor.
Paní doktorka je velice milá a hlavně přístupná rodičům i dětem!! Nikdy jsem z ní necítila nadřazenost, vždy se snaží rodiče vyslechnout a pochopit jejich pohled. Je velmi pečlivá - pokaždé, když jsme přišli s problémem, tak položila spoustu otázek a tím zjišťovala příčinu problému. S paní doktorkou je možné se poradit i přes telefon, popřípadě přes mail. O vánočních svátcích se nám stalo, že byl chlapeček nemocný. Využila jsem možnosti napsat paní doktorce. Ač jsem psala o svátku, velmi brzo jsem měla odpověď s plno radami. To je opravdu k nezaplacení a mě, jako maminku, to uklidnilo, protože jsem věděla co dělat. Často jsem využívala komunikaci přes mail a paní doktorka reagovala velice pružně. Paní doktorka dává možnost léčit i homeopatiky, které jsou šetrnější pro tělo. Má přehled v rámci české homeopatie AKH. Dříve jsem AKH neznala, ale již několikery syn vyzkoušel a myslím, že chlapečkovi opravdu pomohly. V prvním roce syna, kdy se chodí velice často k lékaři na kontrolu, jsem velice vítala její systém „čtvrtky pro objednané“. Nestalo se nám, že bychom někdy čekali (snad jednou asi 3 minuty maximálně) a hlavně jsme nemuseli přijít do styku s nemocnými! Též v případě nemoci dítěte mají děti do jednoho roku přednost, což je neskutečná výhoda. Paní doktorku znám opravdu dlouho (byla i mým pediatrem) a můžu s čistým svědomím říct, že je jako jedna z mála absolutně nekomerční. Jinak paní doktorce vypomáhá velice sympatická sestřička. Spolu tvoří sehraný tandem. Závěrem tedy chci napsat – pokud maminky zvažujete, tak neváhejte ;-).
Věra
Paní doktorka Andresová a její sestřička je vždy velice vstřícná a ochotná, a byla taková např. i v telefonu, když jsme potřebovali poradit a pomoci mimo ordinační dobu. Nikdy se nestalo, že by zanedbala u našeho syna nějakou léčbu, vždy vše jasně vysvětlí a také v případě potřeby její doporučení ke specialistům jsou většinou velice dobrá. K dětem přistupuje vždy velice laskavě, a také proto si je schopna získat u dětí důvěru a ty se nebojí návštěv. Můžeme jen doporučit.
Přeju hezký den všem kdo sem zavítali.
S paní doktorkou máme velice dobré zkušenosti. Kdykoli bylo potřeba jsme přišli, nebo jsme zavolali a paní doktorka si udělala čas. I po tel. poradila, jak dál postupovat. Jak už bylo několikrát řečeno, ne každé virózy se musí léčit antibiotiky a maminky nečekejte, že je musí vaše dítě brát. Ikdyž mu při chřipce pomohou, mají taky svoje negativní účinky - jako je narušení mikroflóry, průjem, dítě má zapruzený zadeček ... a maminka z toho šílí.
Ano setkala jsem se s tím, že dítě zkončilo v nemocnici ale ne vinou lékařky. Rodiče vodí děti do supermarketů,... na hřiště, k babičkám a ... všude možně ikdyž je nachlazené a jeho stav se zhoší. PROTOŽE NEODPOČÍVÁ A MAMINCE SE TO DOMA TÁHNE.
Pokud je dítě nachlazené zkuste ho zabavit doma a víc se mu věnovat!!! Důležitá je prevence.
Já mám taky 2-letého chlapečka, daří se nám dobře.
S tímto lékařem jsem velmi spokojená. Navštěvuji ji již 3 rokem a za tu dobu mám jen dobré zkušenosti.
Velmi Doporučuji.
Doporučuji.
Dobrý den vážené maminky, nestačím se divit, co se tady píše... a jak jste si jako laici tak velmi jistí hodnocením "odbornosti" či "neodbornosti" péče.. To byste byly radši, kdyby se na každé kašlání a rýmu hned dávaly antibiotika? A "zadnedbat" mononukleozu - možná byste si měly něco málo přečíst nebo se poptat jak to vlastně je a nevynášet tady takové soudy.. zní to trochu zvláštně.
Ohledně homeopatik máme velice dobré zkušenosti a velice bych si vážila toho, že p.doktorka umí ještě jiný způsob léčby, mnozí jiní lékaři nejsou ochotni byť jen připustit, že homeopatie funguje, natož se v tomto oboru vzdělávat a poskytovat tuto péči svým pacientům... Važte svá slova, lékař, který na svou práci kašle, vypadá dost jinak.
S paní doktorkou a jejím přístupem k léčbě mého dítěte mi ještě nedávno vyhovovala. Ovšem poslední dobou co doporučuje homeopatika a opakovaně naléhá na tento způsob léčby i když ji řeknu, že tato léčba na mé dítě nezabírá, přesto opět doporučí abychom v tom nadále pokračovali.Když pak máme chvíli pauzu a pak zajdeme za ní s nějakým jiným problémem, opět zjišťuje jestli jsme si ty homeopatika koupili. Nedávno mi i dokonce volala, že je jeden přípravek v akci, což už hraničí s obchodním dealerem této firmy než lékařkou.
Nebudu se p. doktorky vehementně zastávat, ale taky jsem ji navštěvoval a neměl jsem žádné problémy (což by ale spíš měla okomentovat moje máma).
Každopádně když doktor nenasadí léky, když vaše dítě zakašle, neznamená to, že zanedbal léčbu. A když vám lékárna pomůže léky vybrat, když na nich mají obchodní marži, neznamená to, že Vám pomohli.
Zkuste někdy horký čaj s citrónem, pořádně se vypotit a vyspat. Anebo zjistěte, jestli se vaší ratolesti třeba jen nechce do školy (mluvím nejen z vlastní zkušenosti). Mohu doporučit.
K.Hošková
Milé maminky píše Vám sestřička paní doktorky. Náhodou jsem zde zavítala a nestačím se opravdu divit co tady píšete. Samozřejmě, každý má právo na svůj vlastní názor,ten Vám neberu, ale nemohu nereagovat na uvedené čtvrtky kdy si tady maminky stěžují, že " v žádném případě dítě neošetříme ani když má čtyřicítku horečku ". Ráda bych vše uvedla na pravou míru. Ve čtvrtky máme poradnu pro zdravé. Věřte, že jsou to dny, kdy v 99% nemáme čas se pomalu ani napít jak kmitáme. Tento jediný den v týdnu máme vyčleněný pro povinné prevent. prohlídky očkování,aj. zkrátka pro zvané zdravé děti. Když nám přijde maminka s nemocným dítětem, nikdy se nestalo, že bychom je ode dveří vyhodily. Ano, je pravda, rodiče upozorníme, že čtvrtek není úplně nejvhodnější,(je to nefér i vůči těm zdravým a určitě kdyby byla maminka s nemocným dítětem na druhém místě jako pozvaná, určitě by také nebyla nadšená být v kontaktu s nemocným) ale vždy stav dítěte s maminkou skonzultujeme a PŘEVÁŽNĚ dítě paní doktorka ošetří!! Je mi to moc líto jak to tady maminky vykládají,že Vás vyhazujeme, musela jsem zareagovat, protože nám křivdí. Vím, že při práci s lidma se člověk každému nemůže zavděčit,jen mě velmi mrzí že se zde uvádějí lži. s pozdravem K.Hošková