Pan zubař je velice milí, mám ho moc ráda, vždy se k němu těším, nikdy nemám pocit strachu. Mám v něm důvěru. Sestřičky jsou také moc příjemné.
Míša
K panu doktorovi chodím už od malička, jsem sním spokojená, ale nechodím kněmu ráda (prostě mám strach). On ví, že se bojím a vždycky mě utěšuje. Ale na pacienty, kteří zanedbávají preventivní prohlídky je přísný a to je dobře. Jinak jsem ale spokojená a k jinému zubaři bych nešla.
Zklamaná
Pan doktor před zákrokem vůbec neinformuje pacienta co bude dělat někdy se bojím že vezme kleště a vyrve zub a nic my neřekne.Proč má 2 sestry když nebere pacienty podle objednaných hodin,ale jak kdo příjde.
Houdová
Pro ne je to jeden z nejlepších doktorů.
Zsifalda
Dělá mně zuby už 30 let a jsem spokojen.
Stolička Mojmír
Stomatolog dobrý včetně přístupu k pacientům. Sestry v jeho ordinaci podporují předbíhání protekčních pacientů na ošetření. Na stejnou dobu jsou objednáváni 2 až 3 pacienti na stejný čas. Při přijetí protekčních pacintů přednostně se kolikrát čeká i více nežli 2 hodiny.
Jana
MUDr Žofka je mým ošetřujícím lékařem již spoustu let.Chodím k němu s paradentozou a díky němu mám pořád zuby své, přesto že mi už před dost dlouhou dobou jiný lékař hrozil zubní protézou.Pan doktor je milý,šetrný,ohledulpný,prostě profík.Nemohu nezmínit také jeho dvě sestřičky vždy usměvavé a ochotné.Prostě prima tým,přeji ať se vše daří.
Jednou jsem vychytal jeho skvělý den.Pouze jsem se na něco zeptal a dočkal jsem se odporné odpovědi zdůrazněné zvýšeným hlasem.(úplně zbytečný výpadek)Čert vem, že jednou neměl náladu a ujel. Co si pamatuji, tak měl jinak vždy dobrou náladu.
Mně vadí jiné věci... Nepoužívá rukavice, nedává injekce-vrtá v bolesti, nerentgenuje zuby.
Simona Langheinrichová
Pan doktor je velice milý, šikovný a jemný.Dnes jsem byla na velmi populárním výkonu-vytržení osmičky, ale vše proběhlo velmi rychle a bez bolesti, krvácení a otoku.Pana doktora mohu jen a jen doporučit.
Dan
Výborný zubař, Jsem více než spokojen. Je to opravdu odborník a svou práci zvládá skoro i poslepu :-)