MUDr. Jaroslav Zemek

Přiblížit mapu
Ordinace PL pro dospělé

Masarykovo náměstí 42, Heřmanův Městec

Přiblížit mapu

Dobrý den, rozhodně nemohu souhlasit s předchozími tvrzeními. jedná se o velice kvalifikovaného lékaře, který mi vždy vyhoví a vyjde vstříc! Nejlepší lékař, kterého jsem zatím měl možnost poznat!

O

Jedná se o velmi dobrého praktického lékaře, který má bohatou praxi z nemocnice, kde působil jako vedoucí lékař na interním oddělení. Umí dobře diagnistikovat a zajímá se o nové postupy v praktické medicíně. Má velmi vysoké znalosti různých nemocí, které běžní praktičtí lékaři nepoznali, protože jejich praxe je většinou omezená.

Dle mého názoru dr. Zemek patří k těm lepším lékařům v Heřmanově Městci a blízkém okolí. Rád s lidmi pohovoří a dobře poradí.Chodím k měmu ráda.

Dobrý den, Dr. Zemek je jedním z nejlepších lékařů v Chrudimi a okolí. Několik let zkušeností na jednotce JIP se projevuje v jeho péči praktického lékaře. A jestli vás nechce nechat doma, tak je to jenom dobře!

já teda nechápu,v čem vám pan doktor tolik ublížil,ale myslím,že jeho jednání vůbec není špatné.Vyslechne,probere,poradí...jako zdravotní sestra jsem s jeho postupem byla pokaždé spokojená.Opravdu se mi nezdá,že by byl velmi slabý lékař....

Bohužel se musím ztotožnit s názory dvou předchozích hodnotících, jedná se o velmi arogantního lékaře, který své chování nekompenzuje svým výkonem.

Z

nejhorší doktor,který může léčit,nedoporučuji

Jsem naprosto spokojená s jeho péčí.Myslím,že tady v Heřmanově Městci jeden z nejlepších praktických lékařů.