Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Valtex
Už jsem ležel na operačním stole v jiné nemocnici s tím, že mám zhoubný nádor a vezmou mi ledvinu. Naštěstí se jim rozbil ventilátor, operace v poslední minutě zrušena. Ze stejného důvodu se neuskutečnila operace v dalším termínu. Naštěstí se mě ujal p. primář Všetička. Nádor z ledviny vyoperoval laparoskopicky a za týden jsem se dozvěděl, že se jednalo o nezhoubný onkocytom. Nikdy tomu člověku nepřestanu být vděčný za zachráněnou ledvinu a nejen za ni ale za veškerou perfektní péči.
Host
Je to opravdu profesionál. Příjemný odborník na svém místě. Je vzorem ostatním lékařům.Jsem s ním velmi spokojena.
Profesionálnější přístup jsem nikde jinde nezažila.Podá pacientovi ruku při vstupu do ordinace, vyslechne pacienta, vyšetří a při odchodu pacienta z ordinace se s ním loučí opět podáním ruky. jedinná nevýhoda u tohoto lékaře je plná čekárna. tohoto lékaře doporučuji.
vstřícný ,ochotný absolutní profík ,pomohl mi a jsem přesvědčený že ve svém oboru je opravdu kapacita !!!!
Naprostá spokojenost. Byl vstřícný, milý a slušný a problém vyřešil. Jak v Lomnici, tak potom i v Nemocnici v Semilech.
příbuzná pacienta
Velice arogantní jednání, neprofesionální přístup.
O.K. Lomnice n.P.
U p.primáře Všetečky se již delší dobu léčím, moc mě pomohl včasným zjištěním moji nemoci a úspěšným léčením. Je velmi příjemný a ochotný k pacientům a já mu tímto velmi děkuji- vřele jej mohu doporučit.
Krázlová Hellerová Jiřina
Super lékař.