Sam. ordinace PL - gynekologa
Jungmannova 56, Jičín

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL - gynekologa

Nejlepsi doktor, díky panu doktorovi mam zdravého syna. Léčil me i s deloznim čipkem a taky super, přestěhovala jsem se do Pardubic, a tady uz mam 3 gynekologa. Přemýšlím, ze budu klidně i dojíždět. Není to žádný povrchní snob jako Gregor, vždy poradi, netaha z pacientek zbytečně penize, raději napíše stejne účinný lék, který platí pojišťovna. PROFIK ON I JEHO SESTŘIČKY

Absolutně nejlepší přístup k pacientovi,
nikde jinde jsem nic podobného nezažila. Velmi zkušený lékař a hlavně vynikající člověk. Jezdím k němu již 17 let.......Markéta H. Mladá Boleslav

Opravdu velmi dobrý lékař. Nemohu proti němu říci špatného slova. Já a můj manžel mu děkujeme za hodně.
Přívětivý přístup se kterým jsem se v dnešní době jinde nesetkala.

To není dobrý lékař tak jedině pro černý!!

dvakrát jsem čekala dítě a pokaždné potratila. Můj gyn mi suše oznámil že jsem vnitřně slabá a že i díky jiným gynekologickým problémům je šance mít dítě mizivá. Přešla jsem k Panu vorlovi a ten mě začal léčit. Otěhotněla jsem, nasadil njaké hormony a dnes mám už díky němu dva krásné kluky. Vždy se za něj postavím. Moc mu díky

ok

Z

Jako člověk je fajn, jak už zde bylo napsáno - milý starší pán, ale to je asi tak vše.
Měla jsem samovolný potrat, 10 týdnů jsem krvácela a měla ukrutné bolesti a nic mi s tím neudělal. Pořád jen říkal, že mi dá nějaké prášky na zastavení krvácení i na bolesti a nic. Až když jsem přestoupila k jinému doktorovi v Jičíně, tak se něco dělo. Ihned jsem dostala pikulky (2) a za 3 dny bylo po problému.
Takže jako člověk OK, jako lékař nic moc. Sestřička je podle mě skvělá. Třeba jsem jen jedna z mála a ostatní budou spokojené.

Já k panu doktorovi Vorlovi chodím už několik let a jsem s ním moc a moc spokojená

I

k tomuto panu doktorovi chodím již 30 let a můžu říct,že takoví to lékaři se v dnešní době už hledají velice těžko,jsem na vozíku a,to mi jistě potvrdí každá žena,vyšetření pro chodící ženu je celkem snadné,ale pro vozíčkářku !!!!!!!ale s panem doktorem a sestřičkou to vždycky zvládneme,poradí i v negynekologických záležitostech,děkuji mu

Pan doktor je velmi milý..pod jeho dohledem jsem vpořádku odrodila dvě děti a jsem šťastná že je mám...vždy se ke mě choval mile a pozorně...takových doktorů by mělo být víc...jen teď nevím k jaké doktorce budu se svými dětmi chodit když se stala taková tragedie....a paní doktorka již nežije...