Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
KZ
Pan doktor je moc milý, vstřícný a vždy na vše odpoví. Dokonce je schopen zůstat v oridnaci po ordinační době, pokud je to potřeba. To platí i u sestřičky. Děkujeme
Filip Havlíček
Ano souhlas, pan doktor i sestřička jsou super. Mam u něj své dvě děti a naprostá spokojenost.Jsme rádi, že je máme. Děkujeme za péči.
M. R.
Náš pan doktor je nejlepší dětský lékař, kterého známe. Je moc milý, hodný a usměvavý na miminko, vstřícný, důsledný a má opravdu velké znalosti i zkušenosti. Kdykoliv jsem potřebovala s něčím poradit nebo jsem si něčím nebyla jistá, pan doktor mi vždy vše ochotně vysvětlil. Není nic, s čím by si neporadil a jsme za něj opravdu moc vděční. Děkujeme!
Lada
Pan doktor Vašíř léčí mé děti již osm devět let a jsem naprosto spokojená! Je milý, pečlivý, odborník na svém místě! On i sestřička mají naši důvěru i sympatie!
Mohu jen a jen doporučit.
velmi milý doporučuji všem v oblasti bruntál a břidličná je nejlepší prostě fakt bezva doktor prostě neuvěritelný dokáže všechny vyléčit prostě jeto fakt prostě bezva dochtor jeto u néj bezva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...................................................................................
Skvělý pediatr...vždy nám porádí a dostaneme na vše odpověď...mladý lékař,který se dále vzdělává.Děkujeme ta p.doktroa :-)
Naprostá spokojenost, vynikající komunikace a popis nemoci. Milý a příjemný člověk. To samé platí i na sestřičku Blanku, veliká ochota a vstřícnost. Moc děkujeme za Vaši péči.Kojdovi
Z vlastní zkušenosti můžu říct že pan doktor Vašíř je velmi důsledný.A jsou velmi příjemní.U nás je maximální spokojenost!!
JE TO NEJOCHOTNEJSI,VELMI EMPATICKY DOKTOR,VSECHNO VYSVETLI,JE VELMI ERUDOVANY,DOKTOR NA SVEM MISTE.