Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Marta
Dobrý den, čtu tu velmi špatné recenze a musím sama reagovat. V ordinaci se nachází dva lékaři s totožným jménem - otec a syn. Možná není jasné, ke komu jsou přesně tyto negativní hodnocení směřovány. Já se léčím u pana Vaňka ml. 6 let a určitě musím říct, že se mi dost ulevilo a můžu normálně fungovat. Pokud léčba jistého druhu antidepresiv někomu nedělá dobře, musí se ozvat a tato medikace se dá upravit, nebo změnit na jiný druh léčby. Každý člověk je jiný a neexistuje jedna zázračná pilulka, která má na všechny stejný pozitivní účinek. Užívání benzodiazepinů je navíc jako podpůrná léčba a ta by se měla konzultovat s lékařem a nebrat pilulky jak lentilky. Když má někdo akutní stav, neřeší to stálým předepisováním benzodiazepinů, ale musí zhoršení okamžitě konzultovat. Mě doktor Vaněk nabízel i jiné způsoby léčby a doporučení, je pak na každém, jak se k tomu postaví. Za mě p. Vaňka určitě doporučuji.
Spokojený pacient
Pan doktor mi vpodstatě zachránil vztah). Sexuální obtíže řeší ne jen pomocí léků, ale díky své letité praxi poskytuje i nápomocné rady.
Jana V.
Z pana doktora nemám vůbec dobrý pocit. Svědčí o tom jeho arogantní chování během mé první a jisto jistě i poslední návštěvy. On pacienty neléčí, pouze jim předepisuje léky a tím to končí. Nesnaží se poradit, jak z problému ven. Takže za mě doporučuji vyhledat jiného lékaře s obdobnou specializací.
Lucie Švamberová
U pana doktora se léčím cca tři čtvrtě roku s bipolární poruchou a velmi mi pomohl. Léky, které mi předepsal, mi přesně sedly, takže jsem během asi tří týdnů měla po problémech. Plus myslím, že se o své pacienty opravdu zajímá, a je rozhodně velmi vzdělaný a zkušený ve svém oboru.
Noo
Pan doktor je velmi arogantní a dle mého soudu nekompetentní. Psal mi roky benzodiazepiny se slovy že je vše v pořádku. Odvykačku bych nikomu nepřála! Už je 2 roky neberu a život konečně zase nabral barvy, smysl, klid,...Jsem tak šťastná že jsem od něj utekla, že to není možné popsat. Jednoznačně nedoporučuji
anon
Nemluvil se mnou a hned mi chtel predepsat antidepresiva hned za prvni navstevu! Nesolidni pristup. Nedoporucuji.
Host
K panu doktoru Vaňkovi jsem chodila přes rok s depresivní poruchou. Jediné, co pro mě pan doktor udělal bylo, že mi dával stále silnější a silnější léky s velikým uspávacím účinkem. Musela jsem přestat chodit do práce, jak jsem byla z těchto léků nesmírně unavená. Poté, co jsem k němu na pokraji sil přišla žádat o pomoc, napsal mi doporučení do Bohnic a víc se se mnou nezabýval. Když jsem přešla k jiné paní doktorce, nasadila mi jiné léky a já byla do tří měsíců opět v pořádku. Vždy jsem u pana doktora v ordinaci strávila asi 5 minut a to pouze tím, že mi psal recept na silnější léky. Když jsem chtěla napsat doporučení k psycholožce, bylo mi řečeno, že to pan doktor prostě nepíše. Nejen, že mi nepomohl, ale naopak přispěl k tomu, že můj zdravotní stav došel do bodu,kam při při správné lékařské péči vůbec nedošel.
Hanč
S panem Dr.Vaňkem jsem velmi spokojen. Je velmi seriosní a přitom pragmatický, a co hodně oceňuji, je jeho smysl pro humor!
k. navrátil vděčný pacient
Pana doktora znám dlouho a vím, že i v dobách dávných a temných uměl posilovat, pomáhat a své pacienty chránit mnoha způsoby. Totéž praktikuje úspěšně i v posledních dvaceti letech.
Jeho profesionalita je obdivuhodná včetně potřebného odstupu, bez něhož by měl za tu dobu až příliš blízko k problémům svých pacientů.
Je nejen kultivovaný a vzdělaný, ale také velmi lidský.
Děkuji ...a vřele doporučuji!
Martin
Mně osobně moc nepomohl, skoro se mi nevěnoval.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze