občasný pacient
Doktor který bre prachy i za napsání receptu,že by byl na tom tak špatně. Jinak arogantní chování
Karel
Měl by se zdokonalovat,má zastaralé metody a nezdokonaluje se dnešním modernější metodam,což je problém dnešních starších lékařů(vydržím si s tím,když to sype)..Jde pod ruku pojišťovnám a hlavně si užívá poplatků a pod.
Chodím k p.doktorovi naštěstí jen na preventivní prohlidky, ale i tak je to síla. Prakticky při každé návštěvě mě sestra informuje o tom že jsem díky mé váze na cestě ke hřbitovu. Následně odhalí mnoho nedostatků v mé léčbě. Zkonstatuje že, pokud se chci dožít další preventivní prohlídky má jediná možná cesta vede přes jejich ordinaci. V momentě kdy odmítnu, musím absolbovat řadu naprosto zbytečných vyšetření (např. diabetologii a td.) která mi zaberou mnoho času. Po třech měsících, kdy mám v ruce všechny výsledky již nejsem pozván ani do ordinace, potvrzený zápisník mi sestra podá jen mezi dveřmi. Vlastně jsem si pana doktora ani moc neužil.
PS. Obrázky kreslí moc hezké.
Tom
Je bezesporu nejlepší, protože mě udržel živého do důchodového věku, což jsem nepředpokládal. Chodím k němu rád a doufám, že to vydrží- to zdraví.Doktore přeji všechno nejlepší k narozeninám. Tom
Venda
Je skvělý a hodný a sestřička je super
ranjov
Umí navázat vztah důvěry,má vždy dosti času trpělivě vzsvětlit a uklidnit pacienta.V jeho ordinaci nejsem jen klient.
masi
skvělý člověk a i jako lékař výborný,komunikativní ,zbavil mne zdravotních problému,které mne dlouhá léta trápily,moc děkuji
Jde jen o přístup a pochopení. Já k panu doktorovi chodím jen pár let, nadává, když kouřím, což chápu, ale nikdy jsem nepocítila, že by dělal rozdíly v pojišťovnách, a nestydí se přiznat, že musí poslat k odborníkům, vždycky pomůže. Díky Vám, pane doktora i Vám sestřičko
Jožin
patřím mezi žijící "zákazníky" pana doktora od začátku, kdy u nás nastoupil, a to už je hezkou řádku let. Je pravdou, že maluje velmi hezky, o chovatelství *něčeho* nevím, zeptám se. Ale jedna věc je jistá ... zdraví je směs faktorů ... něco po rodičích, něco od Boha, taky v jakém prostředí žijeme a pracujeme. Ale prvořadé je, jak se o ně staráme sami. To co si mnohdy nepřipouštíme je, jakého máme lékaře. A tady platí asi stejné pravidlo, že tchýni, šéfa a lékaře si zpravidla nevybereme ...
A tak to hlavní: K lékaři, tomu "mému", musím získat důvěru, musí mne přesvědčit, že nejsem pro něj jen pár bodíků v kalkulačce a mám někdy i srdce, plíce,ledviny a taky i nějaké kosti a nevím co všechno k tomu, čemu aspoň trochu rozumí a umí to "opravit". Na druhé straně, je zase na mně, abych jeho rady bral vážně a dbal jich. Takže je to o tom, že "můj" pan doktor nějakým způsobem ze mne dostane, co mne vlastně bolí a čím to asi je.
To potřebuje čas... a opět čas...a taky zjistit i to ostatní, co nejde změřit a vyhodnotit v přístrojích. Občas se musí něco řešit na dálku, kdy z mnoha důvodů nejde obětovat půlden jen pro nějakou banalitu, razítko. A to je opět o důvěře, stupni velkorysosti a úrovni vztahu pacient - lékař.
Proto si mohu dovolit konstatovat, že "můj" pan doktor, nejen dobře maluje, ale taky se po celá dlouhá léta velmi dobře stará o moje zdraví. Díky jeho radám a péči vděčím za překonání občasných bolístek a trápení. A jít do jeho ordinace, nejsou jen okamžiky bolesti a strachu. Je to jistota, že mi pomůže, když to bude třeba. Je to jistota, že jindy, nebudu na obtíž a čas v jeho ordinaci uteče příjemně a poučně.
Co závěrem? ...... PANE doktore, děkuji Vám .... a taky děkuji sestřičce, vždy usměvavé a příjemné.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě