Centrum Dermatologické Angiologie je špičkovým evropským pracovištěm zaměřujícím se především na komplexní léčbu křečových žil. Zabýváme se také léčbou hemoroidů a dermatologií.

Centrum Dermatologické Angiologie /PRAHA/
Na Konvářce 6, Praha

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí
Centrum Dermatologické Angiologie /Říčany/
Bezručova 1865, Říčany

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

T
Umístění: Centrum Dermatologické Angiologie /PRAHA/ Jiný

Pan doktor mi velmi rychle, dobře a profesionálně "opravil" nohy (sklerotizace křečových žil). Jsem velice spokojená i s celkovým jednáním na zdravotnickém pracovišti.

Umístění: Centrum Dermatologické Angiologie /Říčany/ Otoky nohou

Byla jsem velice zaskočena vynikající a naprosto profesionální péčí.
Velice si vážím, že jsem byla s akutním problémem pozvána na vyšetření okamžitě, což není u ostatních lékařů reálné.
Též musím zmínit i milý a přívětivý přístup sester. Naprosto ojedinělé pracoviště .

Nejlepší kožní lékař, kterého jsem kdy navštívil. Jediný ze 3 lékařů správně určil, co mě trápilo a také úspěšně a rychle vyřešil.

Jediný dermatolog, ke kterému má cenu chodit. Jediný, který po 5ti letech mých vleklých ekzémů zjistil konečně příčinu a začal úspěšně léčit. Vřele doporučuji!

nejlepší ve svém oboru,mohu vřele doporučit! I.H.

Vynikající přístup, zajímá ho "celý" pacient. Koho znám, kdo u pana primáře byl na ošetření, tak jedině chvála.

K p. MUDr. Strejčkovi chodim již témeř 25 let.
Je to výborný lékař, skvělý odborník, jako člověk má úžasné charisma,
na jeho pracovišti panuje příjemná atmosféra, výborné sestřičky,
zkrátka musím hovořit v naprostých superlativech.
Je to vzor pro všechna ostatní lékařská pracoviště.

M. Kadlecová

Spolehlivost, zručnost, důslednost a velmi příjemné chování :-)

nejlepší lékař lidský machr moc ráda k němu chodím a sestřičky jsou taky moc příjemné škoda že takového personálu u lékař je hodně málo.Já osobně si myslím že,lékař je poslání a že by se podle toho měli lékaři chvat.Pan primař je toho příkladem.

Absolutní špička ve svém oboru a dobrý člověk.