Ordinace PL pro děti a dorost-poradna
28.října 177, Sedlčany

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Strašný strašný strašný! Jediné plus bylo, že udělal synovi CRP. Jinak to není poradna, ale pouze měření a vážení. Při každé návštěvě si připadám jako neslyšící, protože pan doktor něco huhňá u stolu. Jeho nahlížení do grafů vypadá jako by nic jiného neexistovalo a každé dítě nebylo jiné. Dlouho jsem uvažovala nad změnou lékaře a poslední návštěva mě v tom utvrdila. Dr nepoznal atopický ekzém....napsal zase Locoid a to bylo vše. Dokonce řekl, Ať nechodím ani na kožní, že stejně nic nezjistí! Nepoznal ani hypotonii, no od stolu nebo stetoskopem těžko. Tento lékař je dobrý pouze v případě, že nemáte problém. Horší je, že pokud problém máte..on ho nevidí. Držím palce všem co k němu chodí.

Pan doktor Strejc je výborný dětský lékař. Při každé naší návštěvě byl na své malé pacienty milý. Vždy je velmi pečlivě vyšetřil a hlavně správně diagnostikoval. Vše nám ohledně nemoci i vysvětlil. Za pomoci sestřičky dokázal i z malého bázlivce vyzískat spolupracujícího pacienta. Děti z ordinace odcházejí vždy s obrázkem od usměvavé sestřičky a hned se jim odchází veseleji, i když tělíčko trápí zrovna nemoc. Jsme moc rádi, že naše děti mají takového odborníka.

Nejlepší pan doktor, jaký může být! Zajímá se o vše a nic nepodcení! Mohu vřele doporučit.

Myslím, že je to dobrý a zkušený praktik, který nepodcení žádný problém, na druhé straně nepodporuje rodiče v přehnané úzkostlivosti, což oceňuji. Vždy dětem udělá potřebná vyšetření včetně CRP nebo různých odběrů, takže z laxnosti bych ho neobviňovala. Je to rozumný doktor. Zatím jsme u něj velmi spokojeni.

Velmi pečlivý a důkladný. Vynikající péče. Můžeme jen doporučit.

Dobrý doktor v případě léčení rýmy, kašle atd., jen nedej bože mít nějaké větší problémy jako vadné držení těla, zácpu apod. Absolutní laxnost.