kajmanka14
Od dětství se mám hrozný strach že zubařů.Za svůj život jsem vystřídala plno zubařů ale tenhle PAN doktor i Sestřička jsou ty nejlepší co jsem mohla najít.Jiz první dojem byl prostě úžasný sestřička i lékař vše vysvětlí a opravdu návštěva u nich neboli.
Oba mají lidský přístup,při píchání inijekcinme mě sestra držela za ruku a při trhání na mě mluvila takže než sem se vzpamatovala tak byl zub venku.
Mohla bych tu psát román chvály a to jsem tam byla zatím dvakrát.
Oběma patří obrovský dík a vřele doporučuju.
Pan doktor je naprosto užasný,vše vysvětlí a ujistí vás že to nebude bolet. Sestřička je perfektní a moc milá. Okamžitě ze mě opadl strach a to je u mě co říct. Jsou oba výborní!!!
K panu doktorovi chodím léta a jsem s ním spokojená. Je velmi ohleduplný, vše vysvětlí a v ordinaci není cítit žádné napětí jako u řady jiných lékařů.
Pan doktor je velice citlivý zubař, první, ke kterému chodím absolutně beze strachu. Navíc mám velmi dobrou zkušenost s kvalitou spravených zoubků. Velmi doporučuju.
Výborný lékař s velice lidským přístupem. Chodíme k němu celá rodina již léta.
Tohoto lékaře vřele doporučuji. Naučila jsem se zde nebát se zubařů. Jeho přístup je velmi profesionální a již po léta jsem s jeho péčíVěra velmi spokojena.
Jana H.
K panu doktorovi chodíme celá rodina již 15 let a za celou tu dobu jsme s jeho léčbou i přístupem zcela spokojeni.
Kaplanová
Vynikající specialista, který ma navíc duši a cítí s pacientem
Wollner Karel
Vynikající odbotník,který navíc pracuje s velkým citem.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze