LB
Velmi dobrá komunikace jak se sestrou tak s panem doktorem. Ošetření je pečlivé, zvláště po té co jsem zažila jinde jsem velmi nadšena z péče, kterou dostávám v této ordinaci.
Joss P.
Citil jsem se tam jako vyrobek na pase, po te co jsem byl beze slova "obrousen" a zkasirovan vystridal me dalsi pacient.
Heslo ordinace zni nezdrzet se vice nez je potreba a inkasovat plneni od pojistovny.
Jeste bych doplnil, ze pani sestricka plne prejala strategii: klientu je jako "spadaneho listi".
V dnesni dobe smutne....
Ivana
S panem zubařem jsem zprvu byla spokojená,musím uznat,že jako zubař je dobrý,ale bohužel jsem postrádala empatii.Naopak jsem zažila ponížovaní a aroganci- a věřte,poslední člověk,kterému se chcete vzpouzet,je člověk,který vám vyšetřuje zuby..takže sklopíte oči,vyslechnete řadu kritiky a urážek,ale ano,jdete domů se spraveným,i když ne jen dle mého názoru,hodně drahým zubem-ale je to dostatečné?Je smutné,že když má lékař dostatek klientely,přestane si jí vážit,ztratí lidskost a bohužel musím podotknout,že je schopný i člověka urážet.Takže ANO,lékař dobrý,ale jeho přístup mne opravdu zklamal- takže záleží,ale věřím,že jsou i jiní zubaři,kteří jsou ne jen dobří,ale mají i vlastnost zvanou LIDSKOST,kterou jsem u pana doktora Šlaura bohužel postrádala.
Jsem dokonale spokojena, pan doktor i sestra jsou skvělí a po tom co jsem zažila u předchozí zubařky je to v této ordinaci jako v ráji.
Navštívila už jsem několik zubních lékařů,ale musím opravdu uznat ochotu,um a lidskost pana doktora Šlaura.Jsem s ním velice spokojená a v tabulce doporuční má u mě plný počet bodů:-)
Janiczek
Velmi dobrý lékař, super přístup.
Walach Bronislav
ikdyž tvrďas jak na docházku tak i samotný zákrok, ale zub, který dá dokupy je o.k.
Klimánková
Jsem velmi spokojená s panem doktorem. Všechny zákroky jsou velmi kvalitně provedeny. Hlavně oceňuji příkladnou péči o záchranu každého zubu.
Monika
Jsem velmi spokojena a nemam uz takovy strach chodit k zubari.Vyborny zubar a osetreni dela peclive.
Němec
Velmi spolehlivý a ochotný