Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
zitma
MUDr. Jaroslav Šenk - to je Pan doktor, příjemný přístup a okamžitá pomoc. Chodím k panu doktorovi už roky. Kromě problémů s pateři, ostatní ortopedické problémy hravě vyřešil a pomohl mi od bolesti. Jsem mu za to vděčná a doporučuji jej každému, kdo se mi zmíní o nějakých ortopedických problémech. Stejně tak jak mi byl doporučen známou. Po viceletých zdravotních problémech, které léčili jiní, on jediný mi vždy a ochotně pomůže. Děkuji.
Marie Zítková
Gabka Kubalová
Děkuji panu doktorovi za velmi dobře odvedenou práci :-) Přijela jsem za panem doktorem Šenkem z Ostravy, na doporučení kamarádky, která zde byla na stejné operaci a nelituji. Pan doktor je velmi milý a šikovný, ostatní personál také. Všichni mají skvělý přístup k pacientovi. Při operaci byla velmi milá atmosféra, vše mi bylo vysvětleno. Ruka je po skoro třech měsících už naprosto perfektní. Ihned po operaci jsem už necítila brnění a již jsem mohla konečně v noci spát. Po pár týdnech se mi i vrátil cit do konečků prstů. Před operací jsem měla strach, ale teď jsem ráda, že jsem na ni šla.
milan.melisik
Pan doktor Šenk dělá operaci profesionálně,necítil jsem po operaci žádné větší bolesti abych musel brát nějaké prášky, za týden jsem dělal lehčí práce a zatím po měsíci bez problému, ruka nebrní a s druhou rukou uvidím.Chce to trpělivost!! M Melišík
Odborník a lidský přístup, čehož je v dnešní době pohršle!
Velmi citlivý,lidský člověk.Práci rozumí,člověk se nemusí bát ,že je jen kus za peníze.
pana Šenka jsem navšívil 3krát - byl jsem vždy k němu slušný a 2krát z toho mě diskriminoval kvuli mému věku. Je mi 22 let a nikdy jsem se nesetkal s tím aby se mi lékař vysmíval a ponižoval mě, řekl mi že se chci vymanit,že mi předepíše dvojitej klystýr a ať du za děvkama.. že když teď chodím k němu že ve 40 letech budu chodit na psychiatrii ..a to doslova. Urážel mě a diskriminoval. Mam zkutečné potíže a bolesti svalových úponů na předloktích a na lýtkách..potíže jsem začal mít z přepracování. On mi nevěří a myslí si že si vymýšlim abych nemusel pracovat. Velmi neprofesionální jednání. Na starší lidi je příjemný a pomáhá jim, vůči mladým lidem má averzi. Přišel jsem k lékaři pro to aby mi pomohl,né aby mě ponižoval.. naposledy jsem byl včera a ještě teď když píšu komentář jsem velmi rozlobený ... je to ......
velice příjemný a lidský přístup pana doktora
Dne 28.6.2010 jsem byla v Broumovské nemocnici na operaci karpálního tunelu u pana doktora Senka.Než jsem tam šla,měla jsem docela strach,protože každej jen strašil.Doktora Senka mohu jen doporučit,je to velice příjemnej a hodnej lékař.Operace vubec nebolela,není cítit vubec nic.Po ceste domu to přišlo k sobě,tak to trochu pobolívalo,ale postačil jeden prášek Ibalginu a byl klid.Dnes je to druhý den po operaci,nebolí to vubec,dokonce tady datluji.Pana doktora bych doporučila všem a nikdo koho to čeká,tak se vubec nebojte!!!!!!!!!!!Jo a co je super,nebrní už vubec prsty!!!!!!!!!!!Panu doktorovi dík a pokud budu muset někdy s levou rukou,tak jedině k němu a bez strachu!Cerna M
Pan doktor je výborný a operuje v Broumově v nemocnici
lidičky kde má ordinaci v Broumově jedu na operaci autobusem ,nebo tel č .díky