Hledejte v názorech
Radek
Jel jsem skoro 200 km k panu doktorovi, jelikož jinde čekací doby příšerný. Pan doktor mě vzal fakt velmi brzy, zákrok hned v prvním sezení .-) Sice to trvalo delší dobu - ale odešel jsem ještě skoro s úsměvem a pocitem, že se snad ani nic nedělo. Opravdu všem mohu doporučit. Jednání na nejvyšší úrovni a celý kolektiv je opravdu moc fajn. Radek Hruboň
Miroslav Brestovanský
Opravdu profesionální přístup, doktor vystupuje vřele a příjemně, vybavení ordinace má na skvělé úrovni, stejně tak i sestřičky jsou příjemné. Zákrok u něj nebolí a utíká rychle. Byl jsem mile překvapen a určitě mohu doporučit všem.
Jakub Šauer
Stoprocentní profesionál s lidským přístupem, který svou práci skutečně ovládá, což je psychicky velmi příjemné. Jakub Šauer
Karel Kučera
Velmi profesionální přístup všech zubních lékařů (řek) i sester.S takovou ochotou,zákroku i doplňkovým ošetřením jsem se zatím nikde nesetkal. Vše je na více než na profesionální a vynikající práci.
Behenská Kristýna
Pana doktora Rouse mohu jen doporučit. Je to citlivý, šikovný lékař na svém místě. Chodím k němu i s dětmi a díky jeho přístupu se nikdo z nás zubaře nebojí :-)
majorhulihenova
Skvělý, citlivý lékař. Přestože se zubařů bojím, tak u něj mě strach po první návštěvě přešel. Mohu jedině doporučit. Zuzana Chalupná
prunerv
Velmi dobrá ordinace, nejen dr. Rous, ale i jeho kolegyně jsou výborní. Moderní ordinace, příjemné jednání a skvělá práce!
Vladimír Pruner
Mladý superšikovný profesionál ! Nikdo se nemusí bát , pan doktor působí uklidňujícím dojmem, rozumí své práci dokonale - u něho má pacient pocit, že vše musí dopadnout výborně a vůbec nemyslí na to, že se před úkonem bál. Přejme si více takových lékařů ! Jana Schmidová