Zobrazit ostatní profily ostatní v okolíCeník
Miroslav P.
Doktor Révay je neskutečný odborník, který mi dokázal během dvou návštěv rekonstruovat zanedbaný chrup. Pro mě je to přímo kouzelník.
Lékař, který opakovaně svou nedbalostí usmrtí jiného člověka a dosud stále není odsouzen, přeci nemůže mít už žádné pacienty. Copak se najde někdo, kdo by takové zrůdě svěřil své zdraví?
Absenci spravedlivých zákonů můžeme částečně nahradit svým přístupem a sice, že těmto lidským hyenám budeme dělat co největší negativní reklamu a tím ho připravíme o zdroj peněz.Co je to Lázeňský Dvůr Ostroh??
Marcel
Za soukromí pana doktora se vayjádřit nemohu. V ordinaci podle mého názoru a zkušenosti to je velice šikovný a erudovaný člověk na svém místě, který ví, co dělá a vždy jsem v jeho ordinaci byl přijat vstřícně a ochotně a vždy mi pomohl.
Víte, lékařství je věda, nikoliv pásová normovaná výroba, u které dochází k minimálních odchylkám a která je dána technologií.
verika
Nedorucuji, mel aktivnejsi pristup k nemeckym obcanum, nez k VZP pojistencum. Neustale zpozdeni v ordinacni dobe, objednani v 8hod. znamenalo prijem v 11hod. Prohlidka trvala maximalne 5 minut, po 14-ti dnech mi zanet moudraku lecil uz jiny zubar..
es
Pan doktor Revay je arogantní zbabělec jež se vylíže ze všeho. Zabití dvojice mladých lidí mu určitě vyléčí delší zdravotní dovolená spojená s pobytem v rakouských Alpách. Jenom doufám že mu někdo jiný mezitím zabije alespoň jednoho člena rodiny ve stylu zub za zub, oko za oko.
Je to zločinec
Mata
Lékař ,který zaviní dopravní nehodu a odmítne zkoušku na alkohol by neměl vůbec být mezi námi doufám že dostane přinejmenším doživotí.
Josef Voborník
Jestliže si v podnapilém stavu sedne za volant a zabije mi mladčího brášku, připraví tak 2,6,7leté děti o tátu tak si nic než jen to nejhorří nezaslouží !!!!! Samozdřejmě jemu se nic nestalo, auto si koupí nové peněz má jako šlupek !! http://www.ct24.cz/doprava/43246-na-sokolovsku-se-pri-nehode-zabili-dva-lide/diskuse/
Martin
Co dodat k nehodě, která se stala nedávno.Pane měl by jste se dát do kupy.To co jste provedl není u normálních lidí normální.
tesar
Nejhorsi co znam.
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.