Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
N.K.
Ráda bych se zde vyjádřila ke zdravotní sestře, která u pana doktora pracuje v Jablonci n. N. Je smutné, že takovou práci vykonává paní, která očividně nemá žádnou empatii a trpělivost vysvětlit a zopakovat starším lidem něco, co nepochopili nebo zapomněli. Vím, že to není snadná práce. Je to ale ostuda. To, že je někdo starý a pomalý, neznamená, že je hloupý a může být s ním nakládáno neuctivě. Pacienti cítí jen bezmoc, když je jim zle.
J. O.
Pan doktor výborný, ale sestra alespoň v Jablonci nad Nisou příšerná a zlá. Horší jsem dlouho neviděl a pan doktor by měl zvážit zda mu nekazi dobré jméno.
Lenka
K panu doktorovi jsem se dostala s ledvinovou kolikou, byla jsem krátce po porodu a doma měla kojené miminko. Bohužel jsem se s ledvinovým kamenem nevyhnula operaci. Pan doktor, mě nejen vsunul na co nejdrivejsi termín, ale zařídil abych byla v nemocnici co nejkratší dobu. Operace proběhla úspěšně, kamen vyndal a já jsem mu velmi vděčná, nejen za milý a lidský přístup, ale i za vyčerpávající vysvětlení a tipy. Opravdu člověk na svém místě.
Nikdy nikam jinam! Prostata - jen dr.Porš, Turnov. Pamatujte na to. Příjemný, mluvící doktor. Super. Do koho řízl ten ho chválí. Znám případ kdy se řešení rovnalo zázraku. Jen aby ho nepřeplatila jiná firma a v Turnově zůstal.
Velká spokojenost. Není to oddělení kam jde člověk rád. Ale přístup pana doktora nepříjemný pocit smazává. A navíc, umí!
O urologii v Turnově se mluví pochvalně již několik let. Pan doktor Porš se o to také zasloužil. Jsem přespolní - z jiného okresu, to proto, že několik kolegů pana doktora a jeho výkony chválí. Sám jsem s jednáním tohoto lékaře velmi spokojen a pokud někdy bude nutnost operace, tak jedině u něho!
vynikalici avelmi prijemny proste umi
Hanka
Po zkušenostech s libereckou urologií jsem se obrátila do Turnova. Pan doktor vstřícný, ochotný, zájem o pacienta, snaží se pomoci. Doporučuji turnovskou urologii, i když se dlouho čeká, sestřičky jsou hodné a pacient nemá pocit, že jenom obtěžuje. Velký rozdíl mezi Libercem a Turnovem také v lidském přístupu.