Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Greguš Vladimír
Je to velice zkušený odborník .Co dodat? Prostě PROFíK a já mu moc děkuji.
MH
U pana MUDr. Polacha jsem byl poprvé s manželkou, která měla velké bolesti zad a v Mladé Boleslavi ji nepomohli. Pan MUDr. Polach ji vyšetřil, nasadil léky a zbavil ji dlouhodobých bolestí. Dnes jsem pana doktora navštívil také. Měl jsem bolesti v zádech, nemohl jsem spát. Po jeho injekci a předepsaném léku jsem byl večer bez bolesti. Naprosto skvělý lékař, odborník s lidským přístupem.
Z.K. Mochov
Dnes jsem byla u pana doktora poprvé. Odcházela jsem naprosto spokojená. Pan doktor mě vyšetřil a vše podrobně vysvětlil . A jestli někomu vadí starší vzhled ordinace, upřímně kdyby ordinoval pan doktor ve sklepě je mi to jedno. Nejde mi o prostředí ale o lékaře. A pana doktora mohu upřímně doporučit. Profesionál ve svém oboru, lidský přístup, ochotný a léčí pacienta protože mu chce pomoci. Děkuji že jsem Vaší pacientkou.
Děkuji panu doktorovi za pomoc .. Alena Funková, Roudnice nad Labem
Vžyd, když jsem to potřebovala,tak mi ochotně pomohl a rovněž i mé rodině.Děkuji Vám doktore.
Velké zklamání z přístupu tohoto lékaře, komunikace hrozná, namyšlenost a neochota něco vysvětlit. Takové jednání jsem popravdě ještě nezažila a z ordinace
jsem odcházela s pocitem, že jsem asi pana doktora dost obtěžovala, již nikdy více. Vlastně jsem tam byla úplně zbytečně, protože jsem se stejně nic nedozvěděla.
Korektně vzdělaný odborník,jedná na rovinu a má velké zkušenosti
Vzdělaný, velmi zkušený odborník s dobrou diagnostickou intuicí
Pana doktora Polacha jsem navštívila několikrát - vždy když mi bylo zle. Velmi dobrý diagnostik, jaké vyšetření doporučí tak také vytelefonuje, neboli objedná. Po vyšetřeními určil léčbu a to velmi dobře.Děkuji moc pane doktore i za mé známé, kterých jste se velmi ochotně ujal.Díky
Dobrá a rychlá pomoc při akutních obtížích.