MUDr. Jaroslav Pavlas

Fakultní nemocnice Ostrava
17. listopadu 1790, Ostrava

Přiblížit mapu

Umístění: jiné místo • Jiný

Tak podrobné vyšetření jsem u žádného doktora nezažila, pan doktor je úžasný, nic neodbyde, zajímá se, velmi lidský přístup. Ráda zase přijedu z Brna, za tu cestu to stojí. Roky už chodí i tatínek, pan doktor mu velmi pomohl...Kéž by bylo více takových. Děkuji pane doktore za Vás jedinečný přístup.

Umístění: jiné místo • Jiný

Dlouho jsem se potýkala s kožními problémy,nikdo z lékařů Mi nedokázal najít příčinu mých potíží,přišla jsem k panu doktorovi Jaroslavu Pavlasovi a napoprvé věděl z čeho mám vyrážky a tím spojené další zdravotní potíže.
Je pečlivý,jde vidět,že své profesí rozumí.Pacienta neodbývá,více takových lékařů.Pane doktore tímto bych Vám chtěla moc poděkovat a všem doporučuji,kdo hledá opravdu lékaře,který pomůže.
Jste pro Mě jednička.

Umístění: jiné místo • Jiný

Naprosto skvělá komunikace, bez nepříjemné tváře nějaké sestry, která většinou odradí od další návštěvy. Pan doktor Pavlas je perfektní.

Umístění: jiné místo • Jiný

Naprosto super doktor, pomůže, poradí, vysvětlí, všem doporučuji.

Z
Umístění: jiné místo • Jiný

Doktor s velkým D. Chodím na kontrolu znamének a pan doktor je opravdu pečlivý, zkontroluje podrobně vše, od hlavy až k patě, narozdíl od jiných dermatologů. Jde vidět, že ho práce baví a z toho plyne jeho celkový přístup k pacientům. Možnost objednat se online přes objednávkový systém také beru jako plus. Rozhodně doporučuji :)

Umístění: jiné místo • Jiný

Hodný, laskavý pan doktor, vše vysvětlí, je nesmírně důkladný, v dobré náladě, jeho objednávkový systém funguje, takže nečekáte.Děkujeme

Umístění: Fakultní nemocnice Ostrava • Jiný

Mudr.Pavlas je lékař,který má velmi dobrou pověst-a všem bychom přáli mít tak skvělého lékaře...získal si naši důvěru-svým chováním-a profesionálním přístupem...

W
Umístění: jiné místo • Jiný

Pan doktor mi pomohl (i psychický) v mé onkologické diagnóze,je to profesionál a je velmi empatický, znám ho i z Fakultní Nemocnice Ostrava, přešel jsem k němu 2x(nyní má svou soukromou ordinací),jsem velmi spokojen

Umístění: jiné místo • Jiný

Velmi vstřícný, ochotný, pečlivě vyšetřuje. Ordinaci má pro mě trochu od ruky a několikrát se stěhoval, ale ráda budu k němu nadále dojíždět. Doporučuji, je lidský a neodbude vás, jako spousta jiných lékařů.

Umístění: jiné místo • Jiný

Doktor s velkým D, neskutečně pozorný, zkontroluje od hlavy k patě,přesně vysvětlí,ochotný, v dobré náladě,vzhledem k věku - skoro neuvěřitelné, chodíme k němu taky celá rodina, vnučka se konečně jednoho lékaře nebojí, sice se přestěhoval s ambulancí do jiné části města,ale ani vzdálenost nám nezabrání chodit k němu i nadále,je vidět,že dělá tuto práci rád a baví ho to, ne proto,aby někde jen odseděl ordinační dobu a sbíral body, prostě super doktor