Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Lbrejcho
Tak podrobné vyšetření jsem u žádného doktora nezažila, pan doktor je úžasný, nic neodbyde, zajímá se, velmi lidský přístup. Ráda zase přijedu z Brna, za tu cestu to stojí. Roky už chodí i tatínek, pan doktor mu velmi pomohl...Kéž by bylo více takových. Děkuji pane doktore za Vás jedinečný přístup.
Romča D.
Dlouho jsem se potýkala s kožními problémy,nikdo z lékařů Mi nedokázal najít příčinu mých potíží,přišla jsem k panu doktorovi Jaroslavu Pavlasovi a napoprvé věděl z čeho mám vyrážky a tím spojené další zdravotní potíže.
Je pečlivý,jde vidět,že své profesí rozumí.Pacienta neodbývá,více takových lékařů.Pane doktore tímto bych Vám chtěla moc poděkovat a všem doporučuji,kdo hledá opravdu lékaře,který pomůže.
Jste pro Mě jednička.
Romana M.
Naprosto skvělá komunikace, bez nepříjemné tváře nějaké sestry, která většinou odradí od další návštěvy. Pan doktor Pavlas je perfektní.
Stanislav Schwarz
Naprosto super doktor, pomůže, poradí, vysvětlí, všem doporučuji.
Zuzana S.
Doktor s velkým D. Chodím na kontrolu znamének a pan doktor je opravdu pečlivý, zkontroluje podrobně vše, od hlavy až k patě, narozdíl od jiných dermatologů. Jde vidět, že ho práce baví a z toho plyne jeho celkový přístup k pacientům. Možnost objednat se online přes objednávkový systém také beru jako plus. Rozhodně doporučuji :)
Hana Sla
Hodný, laskavý pan doktor, vše vysvětlí, je nesmírně důkladný, v dobré náladě, jeho objednávkový systém funguje, takže nečekáte.Děkujeme
M.Jícha-
Mudr.Pavlas je lékař,který má velmi dobrou pověst-a všem bychom přáli mít tak skvělého lékaře...získal si naši důvěru-svým chováním-a profesionálním přístupem...
Winkler
Pan doktor mi pomohl (i psychický) v mé onkologické diagnóze,je to profesionál a je velmi empatický, znám ho i z Fakultní Nemocnice Ostrava, přešel jsem k němu 2x(nyní má svou soukromou ordinací),jsem velmi spokojen
Renáta S.
Velmi vstřícný, ochotný, pečlivě vyšetřuje. Ordinaci má pro mě trochu od ruky a několikrát se stěhoval, ale ráda budu k němu nadále dojíždět. Doporučuji, je lidský a neodbude vás, jako spousta jiných lékařů.
Lída Ž.
Doktor s velkým D, neskutečně pozorný, zkontroluje od hlavy k patě,přesně vysvětlí,ochotný, v dobré náladě,vzhledem k věku - skoro neuvěřitelné, chodíme k němu taky celá rodina, vnučka se konečně jednoho lékaře nebojí, sice se přestěhoval s ambulancí do jiné části města,ale ani vzdálenost nám nezabrání chodit k němu i nadále,je vidět,že dělá tuto práci rád a baví ho to, ne proto,aby někde jen odseděl ordinační dobu a sbíral body, prostě super doktor
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Dermatologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě