Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Nadezda
Lékař se zajímají jenom o čísla a ukazatele, ne o můj skutečný zdravotní stav. Moje zhoršující se záchvaty paniky, doktor Novotný ignoroval; říkal že to de neda vyřešit. Takovýto přístup ve mně vyvolával pocity izolace, viny a stydí, což negativně ovlivnilo mou léčbu.
Po 6 týdnech (včetně 3 týdne, jako samoplátce) zhoršil se můj psychicky zdravotní stav, ve smyslu panických záchvatu. Mela jsem, jako cil, ozdravit se psychicky, ale mela jsem úplně jiny efekt. Lékař neplní pozice a funkce, neumí se k pacientům postavit a poskytnout jim potřebný emocionální komfort.
Anička
Jezdím do lázní už 5 rokem ..prostředí nádherné ..čistý vzduch .. procedury fajn.Ale personál na vyšetřovně (sestry)velmi nepříjemné a vyhořelý p primář který by měl zvážit co nejbližší odchod do důchodu ..povrchní k lázeňským hostům ,bez špetky empatie ,během 5 minut dokáže obrátit diagnózu 3 specialistů(chirurgie , neurologie ,urologie , alergologie) na diagnózu psychickou s poruchou osobnosti ..chování a bludy ..a pobyt zváží jako zbytečný spíše vhodný pro psychiatrickou léčebnu a zopakovat lázeňský pobyt nedoporučuje ba přímo zakazuje !Nechápu jak takový člověk může pracovat na tak vysokém místě a takto se chovat k lázeňským hostům ,kteří se tam jedou léčit opravdu s těžkou životní ztrátou či životním osudem a on je srazí ještě na horší dno než jsou.takových případů a jeho diagnóz je bohužel spousty co se za jeho působí stala a dějí se stále .Byla jsem i světkem kdy zcela zdravou paní po psychické stránce nechal pan primář odvézt z lázní rovnou do Psych.léčebny.Už nebudeme mlčet!!
Vlčková
MUDr. Novotný je za poslední dobu opravdu ten nejlepší lékař a odborník, kterého nám do cesty přihrál snad anděl!!! Myslím na člověku ihned rozpozná povahové rysy a i diagnózu! Dokáže perfektně s vtipem a důvěrou během jedné návštěvy dostat ven. Je to prostě odborník na svém místě!!!
Klientka
Doktor Novotný mě neznal. Za 3 minuty stanovil diagnózu, kterou popřel moji stanovenou diagnózu, určenou za řadu let několika odbornými lékaři. Po několika letech, kdy mě můj psycholog a psychiatr dostávají z mých problémů a pochroumaného sebevědomí, mě doktor Novotný srazil k zemi. Osobně znám další pacienty se stejnou zkušeností. Mj. za 10-15 min stihl vyšetřit 8 pacientů.
LK
Je to osobitý člověk, má své názory za kterými si stojí, a odborník na svém místě. Po peripetiích mého benjamínka, který trpěl úzkostí a depresemi atd. a po neúspěšném léčení jiným prychiatrem, jsem se rozhodl pro MUDr. Novotného, ten ho poprvé řádně vyšetřil, zjistil silné ADHD, změnil léky a poradil, jak postupovat. Z propadajícího studenta na jedné SŠ se stal premiantem na jiné škole, kam přestoupil, dnes studuje VŠ. Byl jsem přítomen všem vyšetřením, a ohromen tím, že pan doktor nám poprvé věnoval 2,5 hodiny, kdy vysvětlil pincip problémů a vše co stím souvisí. Je mi jasné, že tento lékař nemusí vyhovovat všem, ale já před jeho prací smekám pomyslný klobouk. Díky!
M.H.
Špička ve svém oboru. S každým jedná individuálně podle jeho potřeb. Pokud si člověk nechá pomoci, tak za každých okolností pomůže.
svobodovarenata
Je skvělý lékař.Je jasné že jako primář má hodně práce! Není pravda že neporadí! To jsou zoufalé kecy! Je profesionální,pečlivý a příjemný.
Katka
k ambulantním pacientům se nechová vždy hezky, vždy se je snaží rychle vyřídit a nemá na ně čas. Často si ani domluvenou schůzku nepamatuje. Neporadí.
host
Příjemný a ohladuplný lékař,velice mi pomohl.
citlivy,hodny a skvely lekar