Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Rokycanova Bolesti hlavy, břicha a průjem

NEDOPORUČUJI. Pan doktor není v ordinaci v daných ordinacnich hodinách, neopozorni pacienty, že se neordinuje. Telefon skoro vubec nezvedne. Pokud nemate teplotu, nic vám nenapíše i když vám je sebevíc zle a o týden pozdeji skončíte v nemocnci se zápalem plic.

N

Výborný lékař se spoustou zkušeností. Je velice pečlivý!! Měla jsem dvakrát po sobě zánět močových cest a on při druhém mě poslal hned na odběry apod., zatímco mým kamarádkám se mění jen antibiotika. Nemohla bych si přát jiného doktora. Velice doporučuji!!!

Neměla jsem s panem doktorem sebemenší problém. Byl milý, vtipkoval se mnou a s arogancí jsem se u něj nesetkala. Sestřička taktéž v pohodě :)

Arogantní, neschopný, výrazně nedoporučuji

Já pana doktora mohu jen doporučit. Nikdy jsem se nesetkala s arogancí nebo neochotou.Sestřička taky super. Tady přesně platí, není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Pan doktor je odborník.

Z

Náhodou jsem se dostal na tyto stránky a nestačím se divit.Jistě,každý má nějaké zkušenosti,ale myslím že výstižně to popsal autor,který se bohužel nepodepsal.Je to ten z 30.12.08 a na této stránce jediný doporučuje.Tak aby to tady nebylo vůči panu doktorovi tak černé,já ho po osobních zkušenostech mohu jen doporučit.
Nikdy jsem se nesetkal s neupřímností,neochotou,arogancí apod.Naopak na mne působí,jako správný praktický,až téměř rodinný lékař,který se zajímá nejen o pacientovo zdraví.Navíc se při mém léčení nikdy nemýlil,vždy ochotně pomohl(i když už měl těsně po "šichtě")a vždy se osobně zajímá o úplné vyléčení.
A upřímně,někdy se dost děsím z té permanentní české "blbé nálady".Zásadně na všechno nadávat,pomluvat, nemít úctu k dovednostem druhých.Obecně u nás platí-úspěch se neodpouští.
Tak že,ještě jednou,plně doporučuji.

Nejhorší lékař, jakého jsem kdy potkala!!!
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

Pan MUDr. Novák Jaroslav je inteligentní, chápavý lékař, věřím v jeho praktické zkušenosti. U něho a všech praktických lékařů je velká zodpovědnost za zdraví jejich pacientů.
Kdybychom dodržovali rady lékařů a neléčili se : "Podle toho co nám řekla sousedka". Nekombinovali léky s jinými "neřestmi", tak bychom na tom byli lépe. Je lehké a snadné svést všechny naše osobní a fyzické problémy na lékaře. Kdo z nás přesně dodržuje co mu doporučí jeho osobní lékař? A kdo z nás je ke svému lékaři, když ho něco trápí absolutně otevřený a upřímný, aby on sám mohl posoudit co "podniknout" dál. Ruku na srdce je to tak?

Tento pán není lékař. Je to ztělesněná arogance a nadutost křížená s hloupostí. Pacientům dává jasně najevo, že oni jsou hlupáci a ON je mistr. Tento pán by vůbec neměl vykonávat povolání lékaře, protože na to osobnostně nemá. Stále plná čekárna a ordinační hodiny podle toho,jak se jeho veličenstvu uráčí. Sedíte jako pacient v ordinaci a čekáte a po hodině zjistíte, že si "pan doktor" na hodinku postranními dveřmi odskočil cosi vyřídit.

MĚ NIKDY NEUBLÍŽIL,JSEM S NÍM SPOKOJEN