Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Šimek
Vystupování velmi dobré, empatický příjemný. Operoval syna ve 2 letech se zlomenou rukou, dodnes kdy je synovi 5 let je ale křivá ca. 20 st. , už se nedá reoperovat :(
Lucie Mištová
Ano, pan doktor, je moc šikovný, skvělý prostě vynikající lékař!!!Jediný tento lékař,mi po X letech,zjistil ,že mám artrozu pravého zápěstí.Ostatní lékaři včetně v Praze mi stále říkali, že mám jen zánět šlach. Mockrát panu lékaři děkuji, je to vynikající, profesionální, zkušený lékař!!! Všem lékaře doporučuji!!! ????
Jana J.
Pan doktor je skvělý, má profesionální přístup, příjemné vystupování, člověk na svém místě. Potkala jsem ho na pohotovosti, to bylo velké štěstí pro mě. Snaží se vše vysvětlit a dobrat se příčiny problému, hned se člověk cítí líp, protože jde z něj taková jistota, že ví co dělá. A jako bonus - je to veliký fešák... mohu jen doporučit.
Empatický a sympatický
Velmi schopný, s vysokou perspektivou, chytrý, cítí s pacientem (tvrzník)
Velice příjemný pan doktor,profesionální přístup.Vše mi vysvětlil co se semnou děje a jaký bude další postup.Tohoto lékaře mohu jen a jen doporučit.
Pana MUDr.Jaroslava Nöbauera hodnotím jako nejlepšího lékaře se, kterým jsem se setkala.
Vynikající profesionál a hlavně velice příjemný a vstřícný pan doktor!
Hanka
Tohoto pana doktora mohu jen doporučit. Je velice ochotný,vše přerfektně vysvětlí, je lidský a má skvělý přístup k pacientům.
velmi dobrý, příjemný, taktní..
Markéta
Nej doktor kterého jsem poznala před 7 lety v Ostrovské nemocnici,kde jsem ležela tehdy se 4-letým synem....moc nám pomohl,syn byl na tom velice špatně....dodržovali jsme jeho doporučování co jak dělat a výsledek........jsme úplně zdraví bez následků a komplikací