Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
CHODÍM K PANU DOKTOROVI UŽ PÁR LET A TAK SLUŠNÉHO,HODNÉHO A HLAVNĚ JEHO PÉČE JE NA VELICE VYSOKÉ PROFESIONÁLNÍ UROVNI.
Pan Mohapl je nejlepsi zensky lekar jakeho jsem potkala vysetreni od nej neboli a taky u nej nekrvacim jako u vysetreni ostatnimi doktory.
Pan doktor je velice šikovný a moc ho doporučuji.Mě osobně se dá říct,že zachránil život.Dlouhá léta jsem měla problémy s výtoky,můj dřívější doktor na nic nepřišel,jenom mi dával pořád nějaké prášky,pan doktor Mohapl mi udělal vyšetření a hned mě poslal na operaci,kterou sám prováděl.Když za mnou přišel na předoperační, stisl mi ruku a řekl,že vše bude v pořádku,já se uklidnila a věřila,že vše dopadne dobře,taky dopadlo.Operoval mě v roce 1999 a od té doby mám pokoj.Moc děkuji a přála bych si víc takových doktorů.S pozdravem Soňa
1.prostě
Byl u mého prvního vyšetření i u porudu mých tří dcer.
jarka
Pana doktora můžu všem doporučit, profesionál a hlavně nezapomíná na lidskou stránku, je mimo jiný i moc milý a sympatický člověk s lidským přístupem, zájmem. Umí nejen léčit, ale také povzbudit. A moc milá sestřička.
nej lékař
Jitka Jílková
Jsem s panem doktorem velice spokojena. Dříve mi vadilo dlouhé sezení v čekárně a poslední dobou jsem šla na řadu přesně v dobu objednání. Sestřička je velice příjemná.
sing
Dokázím k němu i s dcerou léta, a ždy jsme byly s jeho prací velice spokojeny
kačka
Pan doktor je jeden s nejlepších vřele bych ho doporučila všem novým pacientkám. Je hodný a s každým problémem si vý rady, i když si myslíte, že je všechno už ztraceno on vždycky vý ještě o dalších třech možnostech.Je sice fakt, že objednávací doba na hodinu je nepříjemná, když tak přindete na 9hod tak vás vezme až v deset nebo později to je jediné nevýhodné jinak je to tam super, nevím co bych dělala kdyby odešel do důchodu, marně bych hledala takového dalšího doktora.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Šumperku
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Šumperku
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Šumperku