u tohoto stomatologa zuby nebolí, protože dělá perfektně a jemně.
Pan doktor Maršík je lety prověřený profesionál, s lidským přístupem a zájmem o pacienta, naše rodina jeho služeb využívá mnoho let a vždy jsme byli nadmíru spokojeni, nehledě na to, že disponuje smyslem pro humor, což je značná přidaná hodnota. Je prostě nejlepší ;-)
velmy dobrý doktor a hlavně přátelsky a nevímaje je hodný a lidcký znám jich hodně ale tendle je nejlepší lepšího stomatologa jsem zatím nepoznala. vybavení ordinace moderní,ordinační hodiny dobré.
h. p.
chodím k němu od dětství a neumím si představit, že bych chodila k někomu jinému.
Zdeněk Přerost
Tohoto stomatologa si vážím je jak profesionál ve svém oboru,ale je také člověk, který s vámi cítí. Jeho práce je opravdu 100% co dělá to fakt drží tím se může pochlubit málo kdo .
J.D.
Profesionál. Naprosto perfektní péče o pacienty. Chodíme tam celá rodina a jsme naprosto spokojeni. Lepšího stomatologa jsem zatím nepoznal. vybavení ordinace moderní,ordinační hodiny dobré.
A.Š.
Perfektní profesionál.