Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
O.K
Pan doktor si objednává pacienty po 5 minutách, aby je pak nechal přes hodinu čekat. Když po hodině přijde sestra a vy ji pouze upozorníte, že už hodinu čekáte, tak vám arogantně odsekne: My tu asi nic neděláme. Na moje upozornění, že dávát 5 minut na pacienta asi nestačí, když tam pak člověk hodinu čeká mi odvětila: Tak si běžte někam jinam, když se vám to nelíbí. Naprosto otřesný, arogantní a neseriozní přístup. Rozhodně nedoporučuji.
Eva
Hrůza a děs. Pan doktor přišel o půl hodiny později, než byl začátek jeho ordinačních hodin. Potom mi nemilosrdně vyvrátil podezření na příušnice (se kterým mě za ním poslala klasická lékařka, po zjištění, že jsem přišla do styku s nakaženým, což jsem panu doktorovi také řekla) a poslal mě domů, do školy, mezi ostatní lidi. Do pár dní se příušnice samozřejmě potvrdily. Teď musí můj přítel s příušnicemi ležet v nemocnici v krajském městě a já se obávám, koho dalšího jsem nakazila. DĚKUJI.
svitaváci
Jménem manžela děkuji za velmi laskavý a lidský přístup.Profesní jednička.Vřele doporučuji.
Jirka
Operoval mě, skvělá práce :-) Doporučuji !
tomas
Doporučuji
Václav Štěpař
Trochu svérázný chlapík, ale své práci rozumí.
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové v Pardubicích
Otorinolaryngologové v České Třebové
Otorinolaryngologové v Chrudimi