MUDr. Jaroslav Málek

Palackého 1891, Kraslice

Praktický lékař pro dospělé
Karla Čapka 748, Habartov

Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Skvělý lékař, pracovitý tým. Sestřička přísnější. Ne všichni, ale někteří lidé takový přístup potřebují. Děkuji.

Š
Umístění: jiné místo • Jiný

Pan Doktor málek je skvělý kež by se to dalo říct o jeho manželce/ sestře v ordinaci.
Arogantní , skáče do konverzací s lékařem a uráží pacienty.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé • Jiný

Nejlepší doktor, ktereho znám. Sestřička je moc hodná, ochotná, milá. Nemuzu si na nic stěžovat. Děkuji za Vaši péči.

Pro mně je to nejlepší doktor, mám u nej celý servis, protože je nejenom doktor praktický ale i internista, diabetolog.jeho sestra ma vse dobře zorganizované . Již nechci ten chaoz jaký zde byl a držím palce doktorovi i sestře -vydržte a Vy, kteří je pomlouváte jděte jinam. Vaš vděčný pacient Václav Š. Habartov.

pan doktor je velmi ochotný,dochází za pacienty i v soukromém čase..Vzhledem k jeho vysoké kvalifikaci má velké množství pacientů.Vzhledem k drzosti lidí a neurvalému přístupu,otravování i volném čase se nedivím,že je přístup sestry rázný a to je dobře .Musí svého lékaře také chránit.Kdyby jiní pacienti brali ohled na soukromí lékařů,objednávali se a dodržovali,co jim bylo řečeno.Bylo by to také jiné.Sáhněte si do svědomí,ostatní milí pacienti. !!!!

B

p.doktor je v ordinaci jako leklá ryba.Jeho žena, která mu dělá "sestru" do všeho mluví, aniž by se jí někdo na něco ptal.Navíc o dg pacienta mluví v samoobsluze. Co je lékařské tajemství je jí záhadou. Od lékaře jsem dostala takové množství léků, že jsemcelou noc nespala,jak mi bylo špatně. Po nějakém čase jsem se dostala v jiném kraji do nemocnice a tam se jen divili. Skladbu léků upravili, já se cítím daleko lépe a po této zkušenosti jsem změnila obvodního lékaře.

Jsem dlouhá léta pacientem MUDr Málka,přečetl jsem si všechna hodnocení
a nestačím se divit.Jak může někdo napsat,že jsou sestra a lékař dokonalý
tandem.Byla doba,kdy s panem doktorem pracovala sestra Monika a tomu se dalo
říkat dokonalý tým.Dnes je mi líto pana doktora,který ke své odborné práci
musí zastat ještě práci za sestru/všichni to víme/.Tato paní je k pacientům
velmi nepříjemná,hlasitě rozkazující,která moc vřelého citu s nemocnými
neprojevuje.V čekárně se velmi často hovoří o tom,že se divíme,proč si to
pan doktor nechá líbit.Chování této dámy kazí panu doktorovi jeho velmi
dobrou pověst,kterou si za celá léta vybudoval jak po stránce odborné,
tak i jako dobrý a laskavý člověk.Pan doktor má všechna hodnocení kladná
což je správné a přeji panu doktorovi jen to nejlepší v jeho práci.

nejlepší lekař a jeho sestra - lepší jsme si nemohli přát - perfektní sehraný tandem - takový pořadek, který vnesla do příšerného bordelu,který tu byl zavedený, zvládla na jedničku - myslíme,že to je trnem v oku těm pacientům,kteří by chtěli zpět ten chaos - nevšímejte si těch pomluv a pracujte tak dobře dál-
vaše pacientky

p.doktor je jednička. Ale sestru nemá, zaměstnává svou ženu jako úřednici. Nechápu, jak ji můžete vychvalovat, když vše z ordinace vynáší.

Z

Pan doktor je skvělý. Je to odborník na svém místě. Doporučuji. Také sestřička je na úrovni. Je velice milá a schopná a snaží se nám pacientům vyhovět. Čekací doba je delší, ale to je tím, že pan doktor umí, tak má hodně pacientů.