MUDr. Jaroslav Kotrba

Gynekolog, Onkolog Více

Kontaktní údaje

Ordinace
Brno, Brno

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

N
Umístění: jiné místo

Skvely pan doktor, peclivy, vse ukaze a vysvetli na monitoru a i vtipny. Mam v nem duveru a muzu se na nej spolehnout. Doporucuji!!!!
Eva

Umístění: jiné místo

Pan doktor je naprosto skvělý. Přešla jsem k němu, protože ze stávajícímu doktorovi jsem neměla důvěru a zdálo se mi, že kontroly nedělá důkladně. Pan doktor Kotrba je úžasný lékař, milý, citlivý, umí i zavtipkovat a hlavně všechny kontroly jsou důkladné. Po první kontrole jsem byla jako v Jiříkově vidění, po takovém přístupu. Určitě doporučuji.

Tak já mám zkušenost s panem doktorem úplně jinou! Chodila jsem k nemu asi 4 roky. Pokud to byla obyc.prohlidka jednou ročně, tak ok. Kdyz jsem ale byla poprve těhotná a chodila kazdy mesic, tak jsem spokojena nebyla. Skoro nic mi nerikal,malo me o vsem informoval, proste spatne komunikoval, kdyz jsem se zeptala, tak reagoval podrazdene a zvysoval hlas, tak jsem se radeji uz na nic neptala a inf.zjistovala jinde. Ted jsem tehotna podruhe, po 3.letech a je to to stejne....skoupý na slovo. Když se zeptam, tak podrážděně vysvětluje něco tak, že to stejně nepochopim. Vytok mi pod mikroskopem teda nezkoumal, odebral vzorek a nic mi k tomu ani nerekl... Dosla mi trpělivost a presla jsem k jinemu panu doktorovi.

Pan doktor Kotrba je nejlepší gynekolog jakého jsem kdy měla (diky mnoha stěhováním v posledních x letech jsem jich měla cca 5). Jeho lidský, nebojím se napsat až přátelský přístup k pacientům je ve zdravotnictví raritou.
Jakožto pacientka bojující se studem jsem vždy pravidelné prohlídky "šidila", ale od něj odcházím vždy spokojená a ať už to zní hloupě nebo ne, s úsměvem na tváři.
A v neposlední řadě, sestřička v jeho ordinaci (dlouhé vlasy, blondýnka) je také skvělá. Milá, ochotná a vstřícná.
Vřele doporučuji :-)

K panu doktorovi chodím už 3 roky a klobouk dolů je vynikající za mne doporučuji,jeho přístup k pacientům je skvělý,pochopí poradí a má s vámi trpělivost ,když se ptáte čemu nerozumíte,Tímto bych mu chtěla srdečně poděkovat ,že ho mám za gynekologa a velice si ho vážím.
Děkuji Klára

Ja k Dr.Kotrbovi začala chodit.když začal ordinovat v Bystrci,pak odešel na Tyršovu,dojíždela jsem za ním tam:Pak se stratil za tu dobu jsem vystřídala dva gynekology,až jsem si Dr.Kotrbu našla na netu,že se opět vrátil do Brna.
Ja na něho nedám dopustit,pro mně je vynikající doktor a je s i ním sranda.

I

DOPORUCUJI VSEMI DESETI! Pan doktor je velice peclivy, nic nezanedba ani pri preventivnich prohlidkach, a to je pro me velice dulezite! Pokud hledate dobreho gynekologa, urcite bezte i k nemu!

Perfektní gynekolog! Velice pečlivý, přátelský člověk, který nezesměšňuje, povídá si s vámi o vašem problému a snaží se pomoct. Když jsem byla těhotná, vše pečlivě vysvětloval, kontroloval, prostě dělal vše, jak to má být. Můžete si u něj domluvit i konzultaci, když máte nějaký problém, a navíc může jít s vámi partner, což je alespoň pro mě velké plus. Když jsem měla v šestinedělí velké zdravotní problémy, tak mi dal na sebe dokonce číslo na osobní telefon, abych mu mohla kdykoliv zavolat a on mi mohl pomoct. Dále, když máte akutní problém, okamžitě vás objedná, buď ještě na ten samý den nebo následující.

T

Musím říct, že po několikátém pokusu o kvalitního gynekologa je pan doktor Kotrba all in ! Ač pro citlivky může působit přepracovaně a pokud se vám paničky zdá, že s vámi jedná jako s další v řadě. No tak se proberte je to taky jen člověk proboha a není divu, že vytížen svou prací, kterou odvádí opravdu výborně. Měla jsem problém s výtoky od počátku a naštěstí díky tomuto lékaři jsou problémy pryč! A teď když jsem v těhotenství tak jinam už bych ani nešla!!!

Nejlepší gynekolog co znám! Léčbu a prevenci nikdy nepodceňuje. Když mám akutní problém, ihned si najde ve svém pracovním čase skulinu. Před operací mě maximálně podpořil a vše vysvětlil. Pooperační péče na 1*! Opravdu, nejlepší lékař jakého jsem potkala!