Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Nikola
Preventivní prohlídku se snažím vždy oddálit, co nejvíc to jde, a když tam opravdu nepotřebuji jít, tak tam dobrovolně nejdu. Už hledám jiného gynekologa, ale je to dost složité. Pokaždé se musím připravit na ty stejné “kecy”, co mi opakuje každou návštěvu. “Vysaďte antikoncepci”, “je čas na dítě, pak už to nepůjde”, “myslím si, že máte špatný vztah s partnerem, možná Vám je nevěrný”, “jste si opravdu jistá, že je Vám věrný? Já totiž ne..”. Nutno podotknout, že je mi 20 let a na dítě teda opravdu připravená nejsem, hlavně finančně. A do toho, jestli je mi partner věrný a jak nám funguje vztah, mu nic není. A sama snad vím, jestli antikoncepci opravdu potrebuji, nebo ne. Empatie na nule.
Medula
Tento ,,pan doktor" by měl absolvovat nějaký kurz jednání s lidmi. Naštěstí se s ním vídám jen při preventivních kontrolách, ale při každé mě přesvědčuje, jaká je hrůza brát HA a že bych měla přemýšlet o miminu. Už takhle je každá návštěva jeho ordinace nepříjemná a ne ještě když se do mě pustí ohledně mimina. Když jsem mu minule řekla, že ani můj partner o mimino nestojí bylo mi řečeno, že mám špatného partnera!!! Klobouk dolů, nejen gynekolog, ale i psychlog? Nutno podotknout, že jsme mladí a o mimino by jsme se nebyli schopni postarat. Stejně ale nechápu, co je mu do mého partnera a jak ho může posuzovat jen podle vztahu k dětem?!
Sestra je kapitolou sama pro sebe. Otřesná protivná zašklíbená baba, která má neustále pravdu a se všemi nejspíše pásla husy. Nepotřebuji aby mi lidé vyznávali úctu, ale hýkat po mě kvůli tomu, že je starší, to tedy nemusí...
Marie
Doktora Konečného znám velmi dlouho, navštěvuji ho již několik let a jsem velmi spokojená.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Kroměříži
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Kroměříži
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Kroměříži