Ivana Šebkova
Pan doktor je skvělý odborník,neuvěřitelně zručný,precizní a lidsky.
Umí skvostne klasickou zubarinu i estetiku.
Vyplatí se dojíždět za nim i z daleka.
Díky,pane doktore!
Tleskam
Mgr. T. Sláma
S panem MUDr. Horákem jsem neskutečně spokojený. Chodím k němu léta, naprosto skvělé. Výborné ceny, dobrá dostupnost včetně časů objednání, milé prostředí, sestřičky i vtipálek pan doktor. :-) Pokaždé když přijdu se vyptává, lidsky se pobaví, pamatuje si i minulé zákroky. Velmi pečlivý, ale rychlý. Pro neznalce je zprvu nutné zorientovat se, jak se do ordinace přes školu dostat, avšak problém je pouze při první návštěvě. Velmi, velmi tímto panu doktorovi děkuji za jeho péči a starost.
Marian Kramár
MUDr. Horák je perfektní odborník a navíc, pokud jde o přístup k pacientům, i dobrý psycholog. Patřím k jeho pacientům už dlouho a jsem maximálně spokojen s poskytovanou stomatologickou péči.
Eva
Báječný profesionál a skvělý člověk, chodím k němu od dětství a jsem s jeho péčí velice spokojená.
Berushka
Skvělý doktor. Byla jsem u něj tento týden s dvěma dětmi a byl naprosto úžasný. Milá a příjemná je i sestřička. Pan doktor vše krásně vysvětlí a ukáže, byli jsme maximálně spokojení.
Abda
Vše zvládá s nadhledem profesionála a o zuby se postará úplně báječně.
Velice příjemný, šikovný, lidský a mohla bych jmenovat dál a dál... Jsme s rodinou velice rádi, že nás pan doktor před pár lety po přistěhování do Prahy přijal (i přes to že měl plno), protože lepšího lékaře jsme si nemohli přát!
Opravdu nejlepší profesionál jakého jsem poznal , super odborník na svém místě
se svojí sestřičkou , dokonalý tým
Pana Dr. Horáka znám již od dětství a kvůli častým problémům jsem tam byla jako doma :) Pan Horák si nezaslouží nic jiného než chválu. Možná je až moc pečlivý, ale to je jeho obrovské plus. Nikdy nic nezanedbá, vždy je velmi příjemný. Je radost se s ním setkávat :)
Naprostý profesionál,se svou ženou mají super tým. Doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze