Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolíCeník
Jana
Pan doktor je výborný a přesný diagnostik!! Velmi příjemný člověk, stejně tak jeho paní. Vyšetření je rychlé a pečlivé. Byla jsem opravdu spokojená.
1 hvězdičku strhávám kvůli opravdu dlouhému čekání. V čekárně strávíte celé dopoledne.
Haniel
Pana doktora opravdu doporučuji, o jeho kvalitách svědčí i fakt, že má neustále plnou čekárnu, zatímco v nemocnici je to trošku jinak. Je velice liský a snaží se pacientům vyjít vstříc, i když nejsou objednaní dostatečně dopředu a podobně. Rozhodně doporučení!
Alžběta
Pan doktor je velmi slušný člověk. Je to odborník a vím o několika lidech, jimž jeho skvělá diagnostika zachránila život.
mkalova61
U pana doktora jsem byla velice spokojená, profesionální a velmi příjemný přístup k pacientovi. Milena
spokojená pacientka
Příjemný člověk,úžasný diagnostik s jeho paní sehraný tým. Doporučuji!
Josef
Velmi dobrý, doporučuji.
manželé Novákovi
Kéž by byli všichni lékaři stejní jako pan doktor Hloušek a jeho milá paní. Měří všem stejným metrem a odvádí práci nadstandartní kvality. Vážíme si jich s manželem nejen jako odborníků, ale i jako lidí.
Velmi dobrý diagnostik. Mnoha lidem tím zachránil život.
Jsme naprosto spokojena je velice dobrý diagnostik díky němu mám zase kousek života navíc co jiná paní doktorka skázila jen díky němu mám po těžké operaci a jsem v pořádku moc mu za to děkuji. A vřele doporučuji
Nejlepší, odborně vysvětlí co a jak, příjemná atmosféra, super i paní manželka!!!