Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Nečasová Jana
Kdyby nebyl dobrý lékař a člověk, neměl by pořád plnou čekárnu lidí, já jsem spokojena a klidně v té čekárně počkám. Vždycky mně pomohl.
Obětavý, lidský, chápavý.
Někdy bručoun, ale přece je taky jen člověk.
lespšího neznám
Reaguji především na hodnocení z 18.10.2008,kdy dotyčný/á volal/a záchranku pro dceru. Co to má co společného s hodnocením praktického lékaře? Zřejmě si pletete ordinaci se zdravotní záchrannou službou, což je bohužel k pláči, vaše hodnocení zde nemá co dělat a vy byste měl/a vrátit školné a naučit se základní pojmy! Nemůžete psát posudek na lékaře ze záchranky k lékaři z ordinace!
Tento lékař je pro mě nejlepší, má své klady a zápory stejně jako každý jiný člověk, vždy mi dobře poradí, z hlediska odborného je na vysoké úrovni, nemohu si stěžovat a mohu ho jen doporučit.
K.M.
Doporučuji. Má v péči celou moji rodinu. Výborný diagnostik, lidský přístup, snaha člověku pomoci, dokáže poradit a vysvětlit problém. Někdy sice trochu náladový a podrážděný, ostatně jako každý druhý, ale se srdcem na tom správném místě. Po přečtení některých předchozích hodnocení mě napadlo pouze jedno "není člověk ten, který by se zavděčil lidem všem". To víte, když je někdo přesvetčený o své pravdě, nevyvrátí mu to ani lékař, který by měl zázračnou moc vidět lidem do hlavy i celého těla.
S.J.
Dobrý lékař,poradí.pomůže,jsem spokojen.
Jiří F
Velmi dobrý lékař mohu doporučit chodí k němu celá naše rodina a nemáme s ním nejmeší problém.Jeho odborné znalosti hodnotit nemohu nejsem lékař,ale nepochybuji o nich.Kdykoliv jsem potřeboval pomoci,nebo poradit pomohl mi svým lidským přístupem.Je velmi dobrý i jako lékař zachranné služby jihomoravského kraje.Malo kdo z nás by s takovým nasazením a odhodláním jako Mudr.Hlaváč dělal tuhle práci lépe.
Šindelář Leopold
Velmi dobrý lékař. Vynikající diagnostik. Doporučuji
Nepříjemný v jednání, někdy až drzý, neochotný, namyšlený. Špatný diagnostik, nepoznal zlomenou nohu a syna poslal pouličkou na rentgen na polikliniku. NEDOPORUČUJI
Je to dobrý lékař.Na jeho léčbu si nemůžu stěžovat navštěvuji ho již několik let a o jeho odborných znalostech nepochybuji.Vždy mi pomohl a vždy se snaží najít příčinu problému.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Boskovicích
Praktičtí lékaři v Novém Městě na Moravě
Praktičtí lékaři v Moravském Krumlově