Ord. praktického lékaře stomatologa
U parku 2072/566, Most

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Pana doktora doporučit nemohu, díky jeho neschopnosti jsem musel mít rovnátka a to vše i přes pravidelné návštěvy. Pan doktor mi pár zubů nevytrhnul a pak už to je jasné, křivé zuby, díky lékaři co to odkládal až moc dlouho. Z lidského hlediska fajn, ale práce nic moc a ta otřesná hygiena, škoda mluvit.

Pan doktor i jeho sestřička jsou opravdu velice příjemní. Pan doktor je vynikající odborník a má můj dík i obdiv za to, že zvládá tak hysterickou pacientku jako jsem já. Ze zubařů mám panický strach díky mé předchozí zubařce z Duchcova a, bohužel, to panu doktorovi dávám najevo. Zvládá to přímo skvěle a já se postupně přestávám bát. Nedávno mi trhal zub a když odeznělo umrtvení, ani jsem to necítila. Tento týden v úterý mi vrtal odhalené krčky a byl naprosto perfektní. Mockrát děkuji a vřele doporučuji.

Opravdu dobrý,perfektní přístup jak pana doktora i sestry. Je asi málo takových lékařů.

SUPER nemám slov. Přešla jsem k němu od neschopné zubařky.......u něj se cítím jako doma......žádné čekání, vzhledem k jeho pozitivnímu přístupu jsem u něj nechala zaregistrovat i mé syny......

K panu doktorovi chodím asi patnáct let a jsem s ním velmi spokojený.Je to velmi dobrý doktor, člověk se u něho cítí příjemně ,za ty roky nepamatuji,že by byl nepříjemný na pacienty ,tak jak to vídáme u jiných doktorů.Poradí,vysvětlí a jaště se i zasmějete.Doporučuji!
Akorát by si mohl brát rukavice.

O

i já mohu jen pana doktora doporučit.Lidský a opravdu člověk na svém místě.U něho v ordinaci si člověk připadá,že ho opravdu zajímáte.

Š

jako člověk super jako lékař nejlepší všem doporučuji neznám lepšího

Mohu hodnotit jedině kladně, velice příjemný, vysvětlí vše a štrný

Znám pana doktora již velmi dlouho, odborník na svém místě.Lidský přístup nechybí. Komu jsem ho doporučila byl taktéž vždy spokojený. A je s ním sranda.Více takových lékařů !!!

Je to člověk na svém místě lepšího zubaře jsem nepoznal je to prostě odborník se smyslem pro humor a ohleduplný