T.V.
Mám bohužel otřesnou zkušenost s doktorem Hlačíkem. Byl arogantní, měl zastaralou čekárnu, rentgen zubu mi dělal snad jen 2x za dobu, co mě měl v péči. Přitom nová paní zubařka mi ho dělá každé 2 roky. K tomuto zubaři bych své dítě nikdy nedal. Jediná výhoda byla, že díky prázdné čekárně mě vzal vždy i bez objednání.
EV
K tomuto zubaři jsem chodila v dětství a jeho přístup byl otřesný, měla jsem z něj vždy trauma. Chodila jsem k němu cca před 25 lety a při každé návštěvě to byl traumatizující zazitek- nepříjemný, arogantní...Možná se za tu dobu naučil chovat k dětem, ale své dítě bych mu do rukou nikdy
nesvěřila.
kawa.pavel
Supr odborník, za dobu co k němu chodím (no poctivě to nedodržuju, to je fakt), tak nemůžu říct jediný mínus. Fakt supr zubař.
super divoch který to umí
Pan doktor je opravdu jednička. Můžu také doporučit. Stará se o zuby celé rodiny a odmalička dvou malých zlobivých kluků. Je příjemný a opravdu dokáže takřka bezbolestné zákroky. :) U kluků se mi líbilo, že je, když byli malí, jen povozil na křesle, aby u zubaře neměli pouze špatné zážitky. Kluci se k němu nebojí a to už jim několikrát musel vrtat jejich zkažené zuby... a já taky ne... Spokojená pacientka.
s panem doktorem jsem nadmíru spokojený,o můj chrup se vzorně stará již řadu let.mohu jen doporučit.navíc je i dobrý šachista......JV
Leňa
Je to borec!
Honza 10,2
Mel jsem osmičku, se kterou si ani buldozer připojenej na kamion a tanker neporadil. Pan doktor ano. ještě, že mi zustaly ještě tři :-)
A hlavně, vubec to nebolelo. Pan doktor je hrdina. (bez legrace)
Šmatlík
Je to zubař na dvém místě.
maťa
pan doktor, je opravdu skvělý a osoba na pravém místě....měla jsem problém, který bohužel nebylo v jeho silách vyřešit,ale zajistil mi odborníka, objednal mě na kliniku...prostě se o vše postaral...moooc doporučuji. jo a až u něj jsem přestala mít strach ze zubařů :-)dokonce se tam těším :-)