Pracoviště : Perfect Clinic
Držitel licence České lékařské komory v oboru plastická chirurgie a člen společnosti JEP v oboru plastická chirurgie. Dále je členem společnosti pro využití laserů v medicíně.
Specializuje se na rekonstrukční a estetickou chirurgii, provádí veškeré spektrum
kosmetických operací. Působil jako chirurg s atestací I.a II. stupně a dále se specializoval na plastickou chirurgii. Kromě atestace z plastické chirurgie složil také atestaci z vnitřního lékařství.
Do roku 2011 působil současně i jako plastický chirurg ve FN Olomouc, od tohoto roku se věnuje celou svou osobností práci plastického chirurga v Perfect Clinic, a od roku 2012 žije v Liberci, místě pobočky kliniky.
Více na http://www.perfectclinic.cz/
Profil lékaře na webu Perfect Clinic : http://www.perfectclinic.cz/nas-tym/mudr-jaroslavhirnak
Ptejte se lékaře zde http://www.perfectclinic.cz/poradna
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolí16 názor pacienta
Romana L.
Obrovská spokojenost jak s přístupem, tak s výsledkem! Zákrok nebyl vůbec bolestivý ani po zákroku to nebylo nic závažného. Jsem velice spokojená a všem vřele doporučuji pana doktora Hirňáka, má zlaté ručičky! :)
Monika K.
U pana doktora jsem před měsícem podstoupila augmentaci prsou a už teď jsem s výsledkem maximálně spokojená! Prsa jsou krásná a když jsem poprvé viděla jizvičky, tak jsem nevěřila vlastním očím, jak jsou malinké a tenoučké. Plastického chirurga jsem hledala velmi pečlivě a jsem ráda, že jsem si vybrala právě tohoto a mohu všem doporučit jak pana doktora Hirňáka, tak Perfect Clinic. Mockrát děkuji!! Monika K.
Petra H.
Před dvěma měsíci jsem podstoupila u pana doktora Hirňáka augmentaci prsou a s výsledkem jsem maximálně spokojená!!!!! Personál na Pražské pobočke byl perfektní a pan doktor je největší gentelman!!! Prsa mám krásná a vše kolem operace proběhlo v naprostém pořádku.Pana doktora mohu všem jen a jen doporučit!!! Tímto ještě jednou moc a moc děkuji!!!!
Pana MUDr.Hirnaka osobne neznam,ale pred par mesici se na me obratila jeho pacientka s prosbou o pomoc. Mlada krasna sportovni zena si nechala u Dr.Hirnaka zvetsit poprsi. Bohuzel ji pan Dr.Hirnak udelal kazde prso jinak velke.Asymetrie prsou je opravdu velka a pacientka musi podstoupit dalsi operaci.Operace neni navsteva u kosmeticky,ale je spojena s riziky a zaroven stoji dalsi penize a cas.
Plasticka chirurgie je rekonstruktivni chirurgie.Esteticka kosmeticka chirurgie je o symetrii, estetickych formach a pripadne o vrozenych ci dispozicnich nerovnosti ci asymetriich.Plasticky chirurg musi dobre odoperovat pacienta se zdravotnim problemem.Plasticky esteticky chirurg musi umet daleko vice.Bohuzel ci bohudik je dnes spousta tzv.plastickych chirurgu,ale jen opravdu malo z nich odvadeji perfektni a vynikajici vysledky v esteticke kosmeticke chirurgii a jen malo z nich muze o sobe rict,ze je plasticky esteticky chirurg.
Dr.Hirnak is excelent plastic surgeon !!!
U pana doktora jsem absolvovala 2x liposukci a mohu všem jen doporučit. Pan doktor je velice milý a hodný, ve všem poradí a o své klinty se stará i po zákroku. Perfect clinic je klinika na vysoké úrovni ve všech směrech, perfektně vyškolený personál, příjemné prostředí, kvalitní péče. Nešla bych jinam :-)
Veliké poděkování panu doktoru Hirňákovi,u kterého jsem byla na augmentaci spojenou s modelací prsou dne 04.03.2011.Za perfektně odvedenou práci, kterou splnil můj dlouholetý sen, po sundání obvazů jsem nemohla uvěřit jak krásně se operace vyvedla. Pan doktor má zlaté ruce a je rozhodně špičkový plastický chirurg, který má příjemné a přátelské vystupovámí ke svým pacientům, věnuje čas vašim otázkám a získá si vaší 100% důvěru. Celkový dojem z perfect clinic ,byl více než úžasný, přístup sestřiček, lékařů, recepčních a personálu celkově. Veškerá nervozita spojená s oprací ze mě opadala v okamžiku kdy jsem na kliniku vstoupila. Excelentní pooperační péče, ochota sestřiček,úsměv pana anesteziologa, který se postaral o to že jsem se po narkozé necítila ani na minutu špatně a kvalita jídla. Mohu upřímě říct,že vše překonalo příjemně má očekávání. Touto cestou bych ráda poděkovala celému týmu lidí, kteří se podíleli na mé operaci a péči. Pana doktora Hirňáka a prostředí perfect clinic bych vřele doporučila. Luxus, kvalita a profesionalita-to vše bych zahrnula pod jméno PERFECT CLINIC. Se srdečným poděkováním Matychová Veronika
Dne 13.1.2011 jsem podstoupila augmentaci u pana doktora Hirňáka v Olomouci a jsem maximálně spokojená!! Zatím se ještě hojím, ale prsa mi udělal opravdu krásná a mohu říci, že má opravdu zlaté ruce a že se pro svoji práci narodil.Všem mohu doporučit, pan doktor je ochotný člověk a vše má v oku, to je dar!Pane doktore, moc Vám děkuji!!Poděkování patří i sestřičkám FN Olomouc na plastice, které byly příjemné, ochotné. Všem doporučuji a jsem vděčná!!!:)))) Martina G.
Je to přesně týden, co jsem podstoupila augumentaci a modelaci asimetrických prsou. Pan doktor má zlaté ruce a opravdu tak strašně hodný a ochotný člověk. Vrátil mi chuť do života:-)a za to mu budu děkovat snad co budu živá :-)!!! Tímhle doporučuji i perfect clinic v Praze celý tým pan doktor slečna anestezioložka sestřičky všichni skvělí a tak moc hodní :-) Takže pana doktora doporučuji z celého srdce a kliniku v Praze taktéž:-)MOC VÁM VŠEM DĚKUJI a přeji hodně úspěchů.
Pan doktor Hirňák je opravdu borec. Mojí ženě dělal prsa a jsou nádherná:-) Nemohu se jich nabažit!!! Děvčata,mohu tohoto doktora pouze doporučit,protože jeho ruce jsou opravdu pozlacené a je velice příjemný a dobře se s ním komunikuje. Takže vzhůzu do krásných ňader:-)
17 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Mēla bych zajem o odsati tuku na brise,kterou metodu doporučujete .
Souhlas s názorem kolegy Dr. Lucáka
Pekný den. Dostala som na vás odporúčanie od spokojných pacientiek. Chcela bi som u vás konzultáciu na januar ohladne viečok a kruhou pod očami prípadne podla vašeho zváženia čo bi mi pomohlo. Mam 50rokov a robím v show biznise na SK kde je samozrejme výzor na prvom mieste. Dakujem za odpoved srdečne
Dobrý večer. Děkuji za poptávku. Objednáte můžete telefonicky nebo mailem na recepci Liberec /jsem tam středy/, nebo Praha /čtvrtky/. Budu se těšit.