Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Pan doktor Hejda je velice příjemný a sympatický a doktor na svém místě. V listopadu 2010 byl u porodu mého syna. V průběhu se vyskytly komplikace a musely být použity kleště.Pan doktor vše zvládnul na jedničku s hvězdičkou! Při kontrole před propuštěním z porodnice byl pečlivý a opatrný. Moc jemu i celému týmu děkuji!
Pan doktor je hodný člověk, všechno mi vždy řekl na férovku a nikdy mě nezklamal - díky :-)
Klára
Můžu potvrdit, pan doktor je velice šikovný operatér. Obě dcery přišly na svět císařským řezem pod jeho rukou. I po druhém císaři mám jizvu, která skoro není vidět. Pan doktor má moc šikovné ručičky. A je sympaťák, jen si musíte trošku zvyknout na jeho humor. :o)))
Renáta Hlavsová
Pan doktor je naprostý profík, císařský řez, kterým se mi narodil syn, provedl tak perfektně, že jizva není vůbec poznat a byl moc milý, vřele doporučuji k porodu pana doktora.a jako operatér je bezkonkurenční.
Larsová
Pan doktor Hejda působí poměrně suveréně a ani mě popvé nevyšetřil bezbolestně,ale i přes to je to opravdu dobry lékař,který se umí i usmat,zavtipkovat,či poradit.
petta
Na první pohled možná vypadá hrubě nebo nepříjemně. Ale je to opravdu dobrý lékař, který profesionálně vedl můj porod a jsem opravdu spokojená. Dokáže i trefně vtipkovat a být oporou.
Monča
Mudr. Hejda mě několikrát vyšetřoval-je velice nešetrný, nezajímá se jestli vás to jak vás vyšetřuje bolí nebo ne, bohužel mě nakonec i operoval a jako výsledek mi s úsměvem řekl- "no, jste už 2roky neplodná-to jste nevěděla???" No děs běs-NEDOPORUČUJI
Petruška
Pan doktor je velmi milý, ochotný, profesionál na svém místě. Odrodil mi mladšího syna a musím říct, že lepší porod jsem nezažila! Sestřičky v ordinaci milé, usměvavé, nikdy nečekáte, vezmou vás i bez objednání.