Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jan.V.
Nejlepší lekar co jsem kdy mel,vzdy ochotny,srdce na prave miste...vzdy pomuze...sestricka take skvela...takovy by meli byt vsichni.J.V.
Vladimír Harašta
Ve svém věku jsem vystřídal většinu obvodních lékařů v Poličce.Pan Dr.Haman je prostě jednička ve všem.Děkuji.
Mirek S.
Když k němu příjde skutečně nemocný člověk, tak to není schopen ani rozpoznat a nazve ho hypochondrem. A když se dožaduje odborného vyšetření, tak to odmítne.
Antonín
U MUDR. Jaroslava Hamana jsem se vždy setkal s moderním a profesionálním přístupem. V jeho léčbě vnímám důslednost a obětavost. Snaží se, aby pacient rozuměl postupu, který navrhuje. Velký díky za vše.
martinlibich
Velmi dobrý, svědomitý a pečlivý lékař, snaží se dělat vše komplexně. Radí i co se týče prevence, ne jen léčení.
Radka
MUDr. Haman ml. je vynikající lékař s vysoce profesionálním a lidským přístupem k pacientovi. Je vždy usměvavý, milý, velice pečlivý a neskutečně obětavý. Vždy výborně a srozumitelně vše vysvětlí a snaží se zvolit tu nejvhodnější léčbu. Velice si vážím toho, že jsem jeho pacientkou, je to naprosto vzorový lékař! Za jeho svědomitou a zodpovědnou práci s velmi pěkným přístupem si zaslouží veliké poděkování.
Hanka
Já si na pana doktora taky nemůžu stěžovat, hodně mně pomohl. A obdivuji jeho přístup ke starším lidem, objíždí je třeba celé odpoledne a myslím, že je v Poličce jidiný, který se tomu věnuje přesně tak ,jako má :)
Věra
Pan doktor sice již přesluhuje,ale vše zvládá dobře. Není problém s doporučením k odbornému vyšetření a jeho sestřička,to je učiněný anděl.
Páralová
Pan doktor je již starší, ale rozhodně je to doktoor a ne výběrčí!
dalibor
Nemám s panem doktorem problémy poradí a hlavně je občas sranda.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Pardubicích
Praktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Ústí nad Orlicí