Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Iveta K.
Pan doktor je nejen dobrý diagnostik,ale i člověk s velkým srdcem a pochopením.Mohu posoudit jako pacient,ale i jako člověk,který po jeho boku pár let pracoval a hodně se naučil.Za vše moc dík.
makulinka
Ochotný, milý, ohleduplný, dobrý diagnostik.
mipokr
Dlouholetá praxe a zkušenosti v diagnostice ho řadí mezi velmi dobré praktiky.
magda
Naprosto skvělý lékař,až je to neuvěřitelné...
Kahunová Lenka
Jsem velmi spokojená, vždy pomůže a hlavně umí naslouchat. Pečuji o dědečka a pan doktor, když potřebujeme, vždy obětavě pomáhá . Je to sice starší lékař, ale má přehled i o novinkách. Jsme rádi, že je naším rodinným lékařem.
M.K.
Výborný lékař, povahově vzácný člověk doslova renesančního typu. Že by byl pokročilého věku, tak toho jsem si zatím nevšimnul. A trpí velice nakažlivým smyslem pro humor
Holá M.
Tohoto lékaře i přes jeho pokročilý věk doporučuji,protože mi vždy vyšel vstříc ohledně jakéhokoliv zdravotního problému.K pacientům je ohleduplný,má kladný přístup a vždy s úsměvem.Vzhledem k 40.letým zkušenostem v oboru je i velmi dobrým diagnostikem,tudíž mohu jen doporučit.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Bílovicích nad Svitavou
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Bílovicích nad Svitavou
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Bílovicích nad Svitavou
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Bílovicích nad Svitavou