Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Z důvodu různého trvání jednotlivých vyšetření objednáváme pouze telefonicky na základě požadavků odesílajícího lékaře uvedených na žádance k EMG vyšetření. Tuto si, prosím, připravte před telefonickým objednáním.
Velmi se omlouvám, ale na e-mailové dotazy pacientů neodpovídám. Jednak klinickou neurologii již nedělám a nemám zkušenosti zejména s novými léky, jednak považuji za nesolidní a neslušné dávát z odstupu a anonymity bez bližší znalosti problému "knížecí rady".
Vladimír Pavelka
Vstřícný, profesionální přístup jak pana doktora, tak i sestřičky. Mohu jen doporučit.
Michaela
S vysetrenim a pristupem k pacientovi jsem byla velmi nespokojena. Pacientovi nevysvetli, co ho ceka, jake jsou moznosti vysetreni. S pacientem se nebavi, hovori se sestrou o ostatnich pacientech. To, ze mam uvolnit ruku, mi rekli az po minute vysetrovani. Odstrasujici je i hygienicky stav vysetrujicich pomucek - po ostatnich pacientech mokre suche zipy, ktere uz nejsou nejnovejsi, body na rukou Vam oznacuji propiskou. Jak prijdete, tak i odejdete, navic s neprijemnym pocitem. Sestricky jsou prijemne, ale ty Vam diagnosu nestanovi. Pani doktorka Filipicova pri vstupnim neurologickem vysetreni by mohla byt take mene netrpeliva a empaticka.
MUDr. Jaroslav Dufek
Hodnocením paní Michaely jsem velmi zaskočený, mrzí mě a donutilo mě reagovat.
Snažili jsme se jí vyjít vstříc a vše vyšetřit při jedné návštěvě, aby nemusela k EMG a neurologické kontrole cestovat ze svého vídeňského bydliště ještě jednou. Celou dobu vyšetření jsme se normálně bavili a vše jí bylo vysvětleno. Neměla žádné námitky a připomínky a vyšetření proběhlo normálně, výsledek jí byl sdělen a slušně jsme se rozešli.
K mému nepochopení hodnocení přispívá i to, že mě – tak špatného lékaře – ještě telefonicky konzultovala následující týden po vyšetření.
Přeji jí, aby si našla lékaře podle svých představ.
Jaroslav Dufek
S panem doktorem jsem moc spokojen.Má i příjemnou atraktyvní sestřičku.Moc příjemná spolupráce s nimi.
Vynikající odborník, příjemné vysupování. Pocit jistoty, že ví co dělá. Doporučuji
simona
Pan doktor je ochotný a dobrý diagnostik.Vřele doporučuji.
michaeladittrich
Výborný specialista na EMG.
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně