Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Pan doktor Chocholatý je kapacita! Člověk se srdíčkem na svém místě. Chtěla jsem se k němu přeregistrovat a v tu chvíli jsem zjistila, že jsem těhotná. Péče po celou dobu těhotenství byla naprosto skvělá. Sestřička v Roudnici je dokonalá. Neznám 2 usměvavější lidi, co by spolu pracovali ve zdravotnictví a svoji dobrou náladu tak předávali na pacientky, které ne vždy vchází s úsměvem do ordinace. Za sebe doporučuji 100%!!! A do Roudnice posílám veliké DÍKY!!!!! D. Habartová
Pavlína
Pan doktor je opravdu báječný, jako porodník naprosto super, rodit s ním, klidně za pětikorunu znova :o)).
Bubuna
Pan doktor je velice milý, příjemný, hodný, ochotný, vše mi dopodrobna vysvětlí, když se zeptám, má s pacienty velkou trpělivost a dokáže poradit. Léčí skvěle, odborně a umí povzbudit slovem, což u jiných lékařů není obvyklé. V ordinaci vše probíhá příjemně, necítím se u něj svázaná studem nebo nervozitou. Tohoto lékaře jen a jen doporučuji!!!!´Je to opravdu nejlepší gynekolog ve městě!
Z roudnických gynekologů je rozhodně nejlepší. Mám svého gynekologa v Praze, ale přesto bych ráda rodila v Roudnici, právě u dr. Chocholatého. Jen nevím, co bych dělala, kdyby měl zrovna službu Petrák.
Aneta
Výborný lékař! Vždycky ochotný a milý a je s ním neuvěřitelná legrace...
Majka
Pan doktor je příjemný a v ordinaci se cítím příjemně.